Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • negyven2

    veterán

    válasz l.skywalker #14102 üzenetére

    Amúgy az megvan, hogy technikailag jelenleg egyedül a Sony gyárt only digitális konzolt? Igen vehetsz olyan opciót is amihez csomagolnak külön lemez olvasót, de ettől még maga a konzol az ugyan az. És ebben egy nagyon jó stratégia rajzolódik ki.

    Mégpedig az, hogy ha az embereket a digitális piachoz terelik (még ha burkoltan is), akkor lényegében bebiztosítják magukat, hogy az adott illető végérvényesen az ő konzoljukat válassza. Hiszen a játékaid az adott platform holder által biztosított Online profilodhoz van kapcsolva, akkor te szinte biztosan maradsz nála.

    És ebben mi a nagyobb poén? Hogy az MS pont ezt akarta volna elérni az Xbox One eredeti terveiben! Ott ugye az lett volna, hogy minden lemezes játék egyedi key-el lett volna ellátva és az hozzákapcsolóik az Online profilodhoz. De el is adhattad volna, de ekkor a deaktiválás egy kis pénzbe került volna neked (5$-$10?). Cserébe a lemeznek nem kellet a gépbe lenni, és a hivatalos közleményük szerint 10 baráttal meg is oszthattad volna a játékaidat.

    “I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”

Új hozzászólás Aktív témák