Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Hasznos információk, tanácsok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
qdak
addikt
válasz zenefan #4799 üzenetére
nekem ben volt winamp listában de ugy sem találtam meg 1. re én sem tudom sosem hogy irjam be a cimét
amugy van 1 roncsderbis klipje de nem találtam, ugy emléxek anno azzal játszották viva -n
[ Szerkesztve ]
ஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
Makkok
tag
God save the Screen!
-
@Töki15
tag
Sziasztok, segítségeteket szeretném kérni mivel nem tudom ennek a számnak a címét:
Előre is köszönöm!
-
nicoka
tag
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
@Töki15: Valaki korábban már kereste, akkor nem derült ki... Most utánanéztem. Funky - Introducción (egy 54 másodperces intro az Especie en Peligro című albumukról)
nicoka: Audioslave - Cochise
Amit régebben kerestél a (#4768)-ban az meg valószínűleg nem 1984, hanem 1973.
James Blunt - 1973 (Pete Tong And Dave Spoon Remix)[ Szerkesztve ]
Harrrr!!!!
-
MmDorian
őstag
Asszem Robbie Wiliams énekli valamilyen másik csókával, a címe nem jut eszembe.
ÁÁ meg is van
Sander van Doorn vs Robbie Williams - Close My Eyes[ Szerkesztve ]
-
Orsyka
tag
Sziasztok!
Remélem valaki nézi a viasatot Az Odaát reklámjának van egy nagyon jó zenéje, annak kéne a címe de nagyon, de persze nem találom sehol. Remélem valaki ismeri! Aki esetleg igen, az jó lenne, ha eldobná nekem pm-ben, mert szerintem elfelejtek felkukkantani Köszönöm előre is!
Én nem próbálok úgy tenni, mintha az emberiség barátja volnék.
-
Aladdin
aktív tag
Kivételesen én kérdeznék. Kollégámnak kéne, az Ő kedvence volt a '70-es években. Én nem találtam.
-
Pecc
őstag
Halló!
Eme video alatt szóló szám címe kellene nekem.
(Tudom, hogy fake a bemutató de nem is ez a lényeg)Köszi.
-
cor
őstag
Lux Aeterna - Clint Mansell
postban benne van, de a RFaD-ben amugy is biztos voltam...gyenge kezdés után erős visszaesés... - Sokkal több repülőgép van az óceánban, mint ahány tengeralattjáró az égen.
-
Lenry
félisten
nehéz feladvány... Barátnőm kérdezte:
annyira emlékszik, hogy valamilyen Brothers volt az előadó, elég hosszú a szám, és a videó úgy kezdődik, hogy "a név ilyen szép ágakkal v nem tom mikkel körbefonódik és úgy íródik ki a név"
és pár éve nagy sláger volt...nem túl sok infó, de hátha valaki ennyiből is tudja
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
ChromeX
addikt
sziasztok a szában enynit étrek, can you see my vision csávo énekli roxyn szokot menni, rem valaki tduja
-
qdak
addikt
válasz ChromeX #4823 üzenetére
(#4825) krómX szivesen
ezt kukk meg:Seal ft. Jakatta - My Vision
[ Szerkesztve ]
ஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
qdak
addikt
-
hitman,
őstag
Valaki létszi segítsen nekem mert megmarom magam!
A Lánc címü filmben volt egy olyan rész ahol a néger fickó gitározott a lánynak ő meg énekelt hozzá (aki látta a filmet egyből vágja a jelenetet).
A filmben hallható legjobb szám szerintem és hosszan is megy mégse találom sehol.
Néztem a film zenei listáját [link] de azok között sincs fent.
Próbáltam szöveg alapján keresni de úgy sincs semmi.
Sőt arról a részről még vidit sem találtam youtube-on.Dream as if you will live for ever, live as you will die today!
-
FÖNÖK
tag
hi!
erre valaki?
[link]
blöff filmzeme.''fekvenyomásnál a helytelenül megválasztott súly az este könnyen diszkóbalesethez vezethet''
-
Aladdin
aktív tag
-
gamer0101
aktív tag
Valaki ismeri? [link] Nagyon kéne a címe és az előadó... thx!
-
PMT
csendes tag
Sziasztok!
Egy szám előadóját és címét keresem, viszont, nem tudok róla túl sokat mondani, mert a szövegéből nem sikerült még eddig semmit megértenem.
Mostanában nagy sláger, folyton adják pl. a Radio 1-n.
A refrénje a legjellemzőbb része, legalábbis számomra biztosan, mert eléggé fülbemászó, egy férfi énekli és elég pörgős.
köszi
-
(Kolombusz)
veterán
Srácok a fenti linken van egy wav fájl (kb 60 mega)
Kiszedtem egy avi alól az egészet.
Nem tudtam azonban megvágni, vagy mp3-ba alakítani, az összes program hibát dobott rá.
Egy mad sex party film alól szedtem ki, megtetszett két szám, nem kell röhögni.Szóval 27:42-nél kezdődik egy szám, annak a címére lennék kíváncsi, illetve kezdődik egy másik 50:52-nél, az is érdekelne, sőt főként az.
Előre is köszönöm!
-
Aladdin
aktív tag
válasz (Kolombusz) #4843 üzenetére
Megfejtéssel sajnos nem szolgálhatok, viszont a második számot (mer' az teccett ) kivágtam és fölraktam mp3-ban, hogy másnak könnyebb legyen.
-
Treb
tag
Csá
Tudja valaki az odaát 4. évad 13 részében (after school special) annak a számnak a cimét amikor a fater suliba viszi őket 6perc körül?
THX -
alitak
senior tag
Csao!
Egy gyors kérdésem lenne: melyik Guns and Roses szám szövegében van ez benne:
Tedd amit úgy érzed tenned kell
Arra menj amerre a szíved terel
Hisz időd oly kevés
Légy hát a magad ura míg élszNec arte, nec marte | használt hardverek jó áron: http://goo.gl/lUwLkw
-
veterán
HI ALL!
Van most az új CIB bankos reklám(30évesek lettünk), ebben megy a háttérben egy lightos kis zene....
Nem tud valaki, infot erről a számról? Letudjam tölteni...
THX!
3njoy the Lif3
-
MESSSBENCE
csendes tag
Hello !
Nem tudja valaki ennek a szamnak a cimet ?
http://myvip.com/videoview.php?uid=2266804&av=0&videoid=1716542#pic
pls aki tudja az pm.
thx -
Dictator^
veterán
válasz MESSSBENCE #4849 üzenetére
(the) caesars - jerk it out
És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
Új hozzászólás Aktív témák
- EA Sports WRC '23
- Politika
- PlayStation 5 Pro teszt
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BMW topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
- Gamer PC eladó! I5-10600K(3,5Ghz), 16GB RAM, RTX 2060 6GB, 500GB SSD+128GB, 1TB HDD MAI NAP OLCSÓBB!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest