Új hozzászólás Aktív témák

  • BLeP_i

    tag

    Sziasztok!

    Van itt előttem egy HP Pro 3250 All-in-one PC.
    Windows 7 van rajta. Múlt héten kikapcsoláskor frissítéseket hajtott végre rajta. Másnap bekapcsoláskor láttam, hogy kicsit más minden, láttam, hogy általános felhasználóként voltam bejelentkezve, váltottam a sajátomra, akkor úgy minden jó volt, de az egyik újabb frissítés miatt újraindítást kért.
    Itt jött a baj: újraindult, viszont a monitor nem adott képet, csak hallottam, hogy tölt, ~2 percre rá felvillant a billentyűzeten a Num Lock lámpa, még 2 perc múlva Windows bejelentkező hangot hallottam, még azután is töltött párat, de kép továbbra sem volt.
    Próbáltam, hogy kikapcsolom /kikapcsológombbal hosszan nyomva/, bekapcsolom, de ugyanez volt. Kihúztam a rákötött USB-s cuccokat, csak a billentyűzetet hagytam bent, illetve beraktam egy win8-as recovery cd-t /azt adták hozzá/. Ekkor adott képet a monitor, a windows indítás milyenségének választásáról kérdezett. Kiválasztottam, szépben be is jött minden, cd-t kivettem és el is felejtettem a dolgot, mert a következő napokban minden szépen ment.
    Tegnap viszont huzamosabb ideig magára hagytam a gépet, amíg ő hibernálta magát. Innen nem engedte magát felébreszteni, vagyis hallottam, hogy felpörög, de képet megint nem adott. Próbáltam újraindítani, ugyanaz fogadott, mint korábban.
    Próbáltam a korábbiakat elvégezni, de most az se sikerül, a jelenség ugyanaz, elindul, tölt, billentyűzet felvillan, bejelentkezés hang, de kép nincs.

    Mit gondoltok, mi lehet a probléma? Mit tudtok javasolni?
    Segítő szavaitokat előre is köszönöm!
    BLeP_i

    http://vister.hu

Új hozzászólás Aktív témák