Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
beldeczki
aktív tag
Valaki tud mondani egy színsort Mazda RX8 '09-be C classba?
-
beldeczki
aktív tag
válasz noblem1983 #17302 üzenetére
Rendben, köszi.
-
Micsurin
nagyúr
válasz noblem1983 #17302 üzenetére
Nekem piros felfügel és fékkel jobban bejött... de ez én vagyok
más: meg tanultam kanyarodni az r8 4.2 esel itt az ideje beszerezni párat meg 5.2es is
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
ETOM
addikt
Ki az a "SARKANYOLO" innét?
-
Rockstone
tag
Mikor lesz a következő IGC csere?
-
Micsurin
nagyúr
Na mit tudni az újabb 7 napos szarunkról? alakulgatnak a like-ok?
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
tupacamaru
veterán
válasz callmeakos #17311 üzenetére
Azért az első nagyot ütött a rendszeren.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
sunny84
senior tag
válasz tupacamaru #17312 üzenetére
elcseszték a felosztást mert azt akarták utoljára
" Ez nem autó ez HONDA " - Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít. -
-
ETOM
addikt
Ezeket simán adhatták volna örökre. Főleg, hogy IGC-s mindkettő (mármint az alap tipus ami úgyanolyan sz@r) meg nem is nagy eresztés a játékban egyik se.
[ Szerkesztve ]
-
tupacamaru
veterán
válasz sunny84 #17313 üzenetére
Igen, fordítva kellett volna és akkor nem várt volna senki Agera-t, F1-et, Zonda-t stb. És ha fordítva lett volna akkor mindenki elégedett lett volna hogy kapott egy jó kis autót, mondjuk én így is elégedett vagyok.
Szombaton írtam hogy egész délután nem estem ji cheater miatt egy S-Class lobby-ból sem, nálatok mi a helyzet?
[ Szerkesztve ]
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
sunny84
senior tag
válasz tupacamaru #17315 üzenetére
elmúlt pár napban én sem estem csalók miatt ki a lobbyból mert nem játszottam 1 percet sem 1000 a dolog
de már ritkultak a csalók .. múltkor mikor futottam csak pár volt" Ez nem autó ez HONDA " - Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít. -
-
Brumi˘
addikt
Én tegnap E-s versenyeket toltam, de fél óránál tovább nem tudtam egy lobbyba maradni, mert jött egy két huszár és csak repültem ki a játékból. A 3. után fel is adtam. De ma reggel nem volt ilyen gond hál isten, igaz ma C-be huszárkodtam kisebb nagyobb sikerekkel.
-
eLit-MiLan
őstag
Én tegnap a 3. vagy 4. S-es futamnál fagytam ki...
Origin / Steam Name: eLit-MiLan || The headless chickens invaded our world...even me.
-
ETOM
addikt
MR2 színsort tudtok C-be valami jót?
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
EA-nak van még mérföldköve?
-
BRIKLY
veterán
válasz eLit-MiLan #17324 üzenetére
Ez ilyen mindenes kocsi. Igen tudom az úgy nem megy. Egyébként általában sprint-et nyomok vele,meg team escape-t.
-
tupacamaru
veterán
válasz BRIKLY #17325 üzenetére
TE-re vegyél egy M3 GTS-t, ha van annyi suskád, és skill-ezd direkt TE-re.
-
BRIKLY
veterán
válasz tupacamaru #17326 üzenetére
Már van egy. milyen skill-eket érdemes rátenni?
Illetve a 911 GT2-hez színsor stb hogy lenne jó? sosem foglalkoztam ezekkel, na meg hónapok óta nem játszottam. -
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Valaki Chicane-EU-ra Crew Racer Achiet,jönne csinálni?
™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
Rockstone
tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #17328 üzenetére
Neked abból mennyi kéne? Hány verseny?
Ja bocsi másik szerver
[ Szerkesztve ]
-
Rockstone
tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #17330 üzenetére
vicc, mert ha jól emléxem akkor 10pontok járnak értük
Ez a sok hacker A Class-on nem igaz...egyfolytába crashelek miattuk.
[ Szerkesztve ]
-
Rockstone
tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #17332 üzenetére
Igen azokat is meg kell csinálni, csak ha vki megcsinálni 5000 versenyt vagy 1000et illene többet adniuk érte
Most tartok még csak 3380DP-nál, de most se találok szinte semmit amit meglehetne csinálni, kellene egy csomó márka, amiket kivettek.
[ Szerkesztve ]
-
odébbb
tag
Jó Estét ASZFALTBETYÁROK !!!
EA , Köszi szépen a harmadikk éves szülinapitortát , finom volt , de nem ennyire (ez nem vót szép tülletek)
spúrok és g.a.n.é.k vagytok : egyszóval - ménem mentek má haza végleg....
Én kis hüje nalyíív várom az ajándékot , oszt dikk má , nesze neked fogmeg oszt semmi jó , pedálozol énnékem a kess duplázással , há kapd beee....nemtuttam szónékül hagyni , mindenki kusba van , ez gáz ....
dehát mitis várhatttam vóna egy 3 jearos(éves) , gyengébbbek kedvéjér forditok is ....
semmi-nulllla-káoszz........: atyaúristen ......
kezdem má kapisgáni hova tüntek a régi emberkék , akik csoportokba verbuválódva nyomták-rótták a köröket(van aki mint énis , többbet röhögtünk, beszéltünk, hüjéskdtünk , egyszóval a krémje nincsen má itt , bassza meg )
ui: én megtanútam irni , timeg tanujatokmeg olvasni ..........
várom válaszaitokat , aki nemakar az ne irjon.....
ne sirjatok lesszez még szarabbbbbbbb is-----
------------------------------------------------------------------------------------------------------------[ Szerkesztve ]
odébbb
-
hattrickuser
aktív tag
Sziasztok!
A városban gyémánt gyűjtögetés közben gyakran, erősen beszaggat a játék. Team escape módban ritkábban, és csak pillanatokra. Másnál is előfordul a hiba, vagy nálam van probléma?
A gép összetevői az adatlapomon. Fraps program log fájl alapján minimum fps 35, átlag 45 fölött. A crysis 3 1600x900 mediumon gond nélkül elmegy. A world-öt 1920x1080-on maximum grafikai beállítások mellett játszom, de minden értéket visszavéve is megfigyelhető a jelenség, bár talán a szaggatás mértéke, és előfordulása minimálisan csökken. Internetem elvileg 80/25, de speetesten ezt méri egy gyengébb wifivel kábelen használva: [link]. Driverek legfrissebbek.
Van valakinek valami ötlete, vagy más is tapasztalja és ez a játék ilyen?
Válaszokat előre is köszönöm!
-
kutyuska007
csendes tag
Üdv az EA-nál. A szaggatás lehet az is hogy valaki hackket nyomott,de nagy általánosságban a játék ilyen kakás.Jó játékot.Csao
-
sarkanyolo2
őstag
válasz hattrickuser #17337 üzenetére
Nekem is elő szokott fordulni. Állítsd a folyamatok között a prioritását magasra, és akkor elvileg megoldódik. (nekem megoldódott)
٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ /LG OLED55A13LA / Kanto YU6
-
sarkanyolo2
őstag
10. drag győzelemre csak esett valami!
Ugye belerakhatom a miurába?
[ Szerkesztve ]
٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ /LG OLED55A13LA / Kanto YU6
-
tupacamaru
veterán
Apex EU-n az első S-Class-os lobby-ból kidobott, US-en meg egyszer sem.
-
Bekő Tóni
tag
válasz hattrickuser #17337 üzenetére
Hello!
[link] -
sunny84
senior tag
válasz odébbb #17334 üzenetére
ez így igaz , én is ezért hanyagolom ezt a fost mint a többi régi barát akikkel kezdtem anno , én írtam levelet hogy eddigi szülinapokra mit kaptunk és képekben mellékeltem nekik , válaszban annyi volt hogy nagy megmozdulás az ünneplésre a sok leárazás , akció ők mindent megtesznek hogy a játékosok jól érezzék magukat
" Ez nem autó ez HONDA " - Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít. -
-
Micsurin
nagyúr
-
hattrickuser
aktív tag
Köszönöm az érdemi hozzászólásokat, mind a 2 ajánlott változtatást végrehajtottam (magas prioritás + social filtering csatornaváltással). Határozottan sokat javult a helyzet, de sajnos még mindig nem mondhatom, hogy akadásmentes. Számomra azért is érdekes, mert treasure hunt és team escape (csak ezeket nyomom) játszás során 35 fps alá soha nem megy le, az pedig folyamatos képet kellene jelentsen.
Ha van még egyéb ötlet valakinek, az kérem ne tartsa magába
-
Rockstone
tag
válasz hattrickuser #17345 üzenetére
Mivel azt írtad fentebb, hogy akármilyenre állítod a grafikát, semmit nem változik, akkor lehet, hogy proci limit, mert nekem jelenleg is proci limitem van a vga-m miatt és nálam nem is változik az fps semmilyen játékban, akárhova állítgatom a grafikát, TE-ben főleg sztem procira lesz szükség, főleg egy B Class Compromised pályán ahol rengeteg rendőr útzár stb. nekem 45-60fps-em van a játékba, de azon a pályán néhány részen le esik 25-35 fps-ig is
-
UFO1
senior tag
válasz hattrickuser #17345 üzenetére
Ebbe bele kell törődni, sajnos ilyen a játék már kb. 1 éve, bár akkor még nem volt ennyi csaló és lehet a két dolog összefügg. Mostanában sokszor a szinkron is borzalmas 1-1 futamon (cikázik az ellenfél).
[ Szerkesztve ]
-
ETOM
addikt
Lehetne valami jó igc fogás aminek én örülnék:
Audi TT RS Coupé
Bentley Continental Supersports (Coupé)
BMW M3 GTR E46 (Street)
Chevrolet Camaro ZL1 (2012)
Ford Mustang Boss 302 (1969)
Infiniti G35
Lamborghini Gallardo LP560-4
Lexus IS 300
Lexus IS 350
Lexus IS F
Mercedes-Benz SLR McLaren 722 Edition
Pontiac Firebird Formulaplusz még egy- kettő
ezekből sok achihoz -
Rockstone
tag
baszus, A osztályos sprinten már 2 ultrát és 3 prot kaptam
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest