Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
saen
veterán
Azt már észrevettem
Most jutottam el oda, hogy elkezdhetem farmolni a Suprát. BRZ meglett négycsillagos, remélhetőleg rövidesen maxos. Rettentő messze vagyok az összes kocsitól.
Egyébként az egy hete játék nem teljesen igaz, mert egy hete újrakezdtem. Előtte belekóstoltam már picit a játékba, csak totál hülyeségeket csináltam. Miután nem volt benne sok időm, ezért kezdtem újra, bár valszeg így se érte meg. Ettől függetlenül én szeretem ha "tiszta" játékom van és hatékony vagyok. Arra rájöttem, hogy bizonyos event-ek elég nehezek, ezeket nem tudom, hogy hogy fogom megcsinálni. Az is igaz, hogy telefonon kezdtem (baromi régi és lassú rajta a játék), most pc-n tolom, így egész más élmény.
-
saen
veterán
Köszi, igazából redditen is megvan minden info. Két nehezebb eventet próbáltam eddig, az egyik a most futó Corvette-es, itt egyszerűen nem volt elég pénzem a végére, hogy felfejlesszem a kocsit (többet kellett volna farmolni), a másik pedig a harmadik sztori mission, urban legends néven ami egy bmw-t ad. Ez kb a legnehezebb event a reddit szerint, van benne 7 igen kemény menet. Simán eljutottam az első nehéz versenyhez ami a 6. napon van, de ahhoz közöm sem volt. Még úgy sem, hogy megnéztem a youtube videot, hogy hogy lehet megcsinálni... Ehhez persze hozzájött a telefonom is, mert baromi szar rajta játszani.
Egyelőre a könnyebb eventeket tervezem csinálni, aztán majd ha jobban megy akkor bepróbálkozom a nehezebbekkel is. Most a második sztorisat csinálom, az anno simán ment. Utána meg nem az urban legendset tolom, hanem keresem a könnyebbeket Idővel majd bepróbálom a nehezebbeket is, de még én sem tudom, hogy mennyire leszek kitartó.
-
saen
veterán
Sikerült megcsinálni az első komolyabb Vault eventet, gold költése nélkül. Tudom ez messze nem a legnehezebb, cserébe viszont most ez a legjobb kocsim, végre tudok haladni ismét a kampánnyal. (Eddig a maxos BRZ volt a top, de azzal elakadtam PR miatt) Következő event a 370Z lesz, mert rövidesen kell majd a párbajos bajnoksághoz.
-
saen
veterán
Új update vasárnap: 3 új kocsi lesz ami talán a lényeg, meg a vault is bővül szépen.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest