Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
szebe
addikt
Lehet csak rosszkor kapcsolódtam be, de 2 borzasztó rossz Green 3-ast láttam gyors egymásutánban.
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
nmate91
tag
Alapvetően van emberük Embiidre, jól tudnak dobni, ez nem rossz, de ha a pad nem úgy jön ki az első negyed végén a Philinél, hogy fejben még az öltözőben vannak, akkor itt nincs nagyon miről beszélni. Szerintem mondjuk így sincs, első meccsből sok tanulságot nem lehet levonni egy 4 győzelemig tartó szériára, de így megnehezíteni saját dolgukat...
Mondjuk Embiid ok, majdnem visszahozta, de minek kellett végig játszania egy ilyen szar meccset, azt nem értem... -25-nél leraktam volna, hogy pihenj, 2 nap múlva fel kell húzni őket rendesen.
-
nmate91
tag
Doncic vs Clippers: 3. negyedben kijött, hogy a Clippersben van más is a két sztáron kívül aki tud dobni, jött Mann és Kennard, míg pl. Hardaway Jr. meg dobálta a téglákat.
Porzingis is kritikán aluli, szerintem az egész széria alatt vagy 5x zsákolta át Kawhi, cserébe félpályáról próbál triplát dobálni, miközben teljesen vakon van. Ennél sokkal jobb játékosnak tűnt a Knicksben, mintha öregedett volna 15 évet. -
jkrisztian
aktív tag
Kulcsfontosságú lenne, hogy Doncic erőnlétét rendbe szedjék a következő szezonra, mert annak ellenére, hogy védekezésben eléggé pihenős volt, teljesen elfogyott a második félidőre.
-
nmate91
tag
válasz jkrisztian #9506 üzenetére
Vagy csak kicsit tehermentesíteni, mégiscsak csapatjátékról van szó... szerintem ő amúgy nem fogja kivárni, amíg csapat épül köré Dallasban, ha lesz lehetősége aláír máshova is ha arról van szó.
-
jkrisztian
aktív tag
válasz nmate91 #9507 üzenetére
Örülnék neki, ha nem Texasban érne fel a liga csúcsára. A Mavs bajnoki idénye óta iszonyatosan rühellem azt a csapatot, tulajdonostól, Nowitzkistől, mindenestől, de legjobban a magyar szurkolói bázisuk miatt. Iszonyatosan homerboy volt az összes régen az NBA1.hu fórumon. Sajnos én ilyen vagyok, pedig Doncicot alapvetően nagyon szeretem, de én kritikus is vagyok vele szemben.
-
saen
veterán
Nincs gondja az erejével, egyszerűen nem kéne minden támadásban 1vs5-ot nyomnia. Ez csapatjáték, nem egyemberes történet. Tegnap néztem kicsit a meccset, de annyira nem bírom ezt a játékstílust, hogy inkább kikapcsoltam egy idő után.
-
jkrisztian
aktív tag
Az erejével tényleg nincs gond, csípőben és felsőtestben iszonyatosan erős gyerek, de az erőnlétével igenis bajok vannak és ezt nem én találom ki (szerintem amúgy nagyon világosan lerí a játékáról), hanem még a saját szurkolóik és a szakértől is erről beszélnek. Szerintem amúgy az ő játékstílusa egyáltalán nem igényel földönkívüli kalóriafelhasználást, nem a sebességéből él meg, mondhatni spórolós, felkocogós, zárás után két három lépésből okosít. Labda nélkül kb. semmit nem mozog. A csapat támadójátéka sem a sebességre, gyors indításokra épül. Oké, hogy one man show, de ez nem ugyanaz mint amit megszokhattunk.
Nem lehet most jó Mavs játékosnak lenni, hosszú hűséggel nem fizetnék elő a local kábeltévére, mert ebben a csapatban biza' bárkit eltradelhetnek a nyáron.
-
athomi
veterán
Még mindjárt miatta kaptak ki... Mondjuk a büntetőzése nem túl acélos. A Clippers több 3-ast eresztett el, ráadásul sokkal hatékonyabban, a büntetőkísérletükből meg mind a 24 ült.
-
.LnB
titán
Én nem vagyok egy kimondott LuLu fan (bár csípem, de nem vagyok rajongója vagy ilyesmi). De az mennyire sokat elmond róla, hogy kell egy Khawi+PG13 ahhoz, hogy elverjék "őt". Akik önmagukban sem kis nevek. Ráadásul 7. meccsen. Nem semmi az a pali.
Portland hírek:
Jason Kidd nem akar a TrailBlazers edzője lenni. Ez csak azért érdekes, mert Lillard őt szerette volna.
Van egy olyan pletyka, hogy CJ McCollum-ot elcserélhetik. Mit szóltok ti ehhez? Én nem tartom jó ötletnek. Egyszerűen kell Dame mellé egy biztosabb pont. És ki lenne jó a helyére?! Sok elérhető top játékos se lesz a piacon most. Extrém lenne, de Khawi jöhetne.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
jkrisztian
aktív tag
Félreértettél szerintem. Egy szóval sem mondtam ilyesmit. Ez a csapat Luka és Carlisle nélkül a liga utolsók között kullogna. Dicsérik őt nagyon sokan rajtam kívül is, én most csak kb. az egyetlen negatívumot emeltem ki vele kapcsolatban. Nem kell egyből vakarózni, ha a kis kedvencet jogos kritika éri.
-
jkrisztian
aktív tag
Szerintem semmi piaca nincs CJ-nek. Picike, rossz védő, 30 milliót keres és ez a playoff produkció sem segít az ő eladásában. A srác nem volt 21 pont felett egy olyan Denver ellen, akiknek guard posztokon nem nagyon van jól védekező játékosuk. Rivers, Campazzo, Morris sem a védekezéséről híres. Ő mégsem tudott egy kimagasló meccset sem hozni. A Portland nem tud érte olyan játékost kapni, akivel előrébb lennének. Egy 30 milliós, non-all starért a kutya sem fog ugrálni, főleg nem egy másik sztárt adni, olyat akivel sokkal előrébb lenne ez a Portland. CJ-t szerintem csak áron alul tudnák eladni, de akkor meg minek?
Kawhi-ra szerintem nulla esélyük van. Egy Bradley Beal-ért is százszor jobb pakkot kaphatna pl. a Wizards. Szerintem CJ jelen pillanatban elcserélhetetlen jó áron...
Abban tudnak bízni, hogy majd a Stotts utáni új edző képes lesz belső fejlődésre késztetni ezt a csapatot. Talán ennek az egész csapatnak az edző volt a legnagyobb gátja.
[ Szerkesztve ]
-
borges7
aktív tag
válasz nmate91 #9505 üzenetére
A műtét óta nem nyerte vissza a régi formáját, pedig előtte, ha nem is elit, de jó védő/rim protector volt. Jóval lassabb, körülményesebb lett. Egyébként még ma volt a legjobb, de hát a Clippers kerete sokszorosan jobb a Dallasnál, csoda, hogy 7 meccsig ment. Ha Doncic mellett lett volna ebben a sorozatban egy PG-hoz hasonló tudású másik sztár, valószínűleg fordított eredmény születik még így is, Doncic zsenije miatt.
-
attiati
veterán
válasz jkrisztian #9510 üzenetére
Mavs legnagyobb baja, hogy mindig felállt védekezés ellen nyomják. Nincs könnyű, gyors kosár. Csak a bravúr.
Lassan építik a támadásaikat. Doncicnak ilyen a játékstílusa, sebessége. Emiatt nem feltűnő, hogy Boban és Porzingis is lassú. Kellene Doncic köré egy jóval gyorsabb csapat és oda neki is gyorsulnia kellene. Erőnlét fejlesztés tényleg jót tenne neki, mert kitartóbb, koncentráltabb lenne.
Nem tudom felfogni, hogy Bobant miért nem tudják kitömni labdával a palánk alatt. Doncic egymás után kétszer próbálta, gyűrű felől volt Boban, a védője meg kifelé. Az eredmény: 1 perc alatt két eladott labda. Majd később még egy hasonló szitu.
Annyira szörnyen rosszak voltak azok a passzok és az összejátszás. Mintha nem is lenne begyakorolva.[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Ajjaj, csak az eredményt látom, de ez a BKN párharc aggasztóra fordul lassan.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz nmate91 #9519 üzenetére
Azt hittem megsérült, hogy ez lett a végeredmény. Egy híján 40 pont, félelmetes.
És még csak nem is arról van szó, hogy Durant vagy Irvint eldobta az agyát.Huhh, viszont a Suns a számok alapján nagyon szépen játszott. Ezt meg kellene nézni ma.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz nmate91 #9521 üzenetére
Persze nagyon jó, de ezt egy szorosabb meccsen is megdobja. Nem ettől lett 40 pontos difi.
-
nmate91
tag
Denver - Suns: Denvernél egy probléma volt a gyengélkedő Morris mellett, nem volt büntető. 6 büntető nagyon kevés, ennél többször kell menni a vonalra. De egyébként nagyon jól játszott mindkét csapat és baromi élvezetes meccs volt (igaz csak egy bővebb összefoglalót néztem).
Sajnálom Jokicot, hogy Murray nélkül maradt, a faszi valami eszméletlen GOAT center teljesítményt rak le sokszor, de ha ez a Suns továbbmegy, akkor sincs nagy fájdalom, mert szimpik. -
-
saen
veterán
válasz nmate91 #9524 üzenetére
A Suns-Nuggets meccset már csak a nézők által keltett hangulat miatt is érdemes megnézni. Teltház volt, még monitoron keresztül is nagyon sok átjött. A buborék után iszonyat nagy kontraszt ez most.
Suns meg nagyon okosan játszott, remélem folytatják a trendet. Ettől függetlenül a Nuggets is szimpatikus csapat, de védőposzton közel sem olyan erősek, mint a Suns. Murray nagyon hiányzik nekik. Bírók meg hagyták a kemény játékot, ezen a meccsen egy Lebron 3x meghalt volna -
saen
veterán
válasz nmate91 #9528 üzenetére
Azért egy ilyen csúnya vereségnél már felmerül az edző neve is. Ki lehet kapni a Netstől, valszeg mindenki ki fog, de azért ez már alázás volt keményen. Persze nem láttam a meccset, de ha a folytatás is hasonló lesz, én nem vagyok benne biztos, hogy jövőre is ő lesz az edző.
-
attiati
veterán
-
attiati
veterán
Doncic 200 misis szerződéséről beszélnek 5 évre, ami fokozatosan emelkedve érné el a 46 misit '26-27-ben
Bazska is arról beszél a Mavs - Clippers 7. meccs kapcsán, hogy elképesztő ezen a szinten, hogy Bobant nem tudták megjátszani labdákkal. Főleg Doncic.
Azt nem értem, hogy Porzingis eladása miért olyan nagy gond? 100 misi van hátra a szerződéséből. Nem viszi el senki fél vagy harmad áron?
Az túl nagy bukó lenne a tulajoknak vagy egyszerűen valami büntetés járna érte a szabályok miatt? -
borges7
aktív tag
válasz attiati #9531 üzenetére
Már az esélylatolgatásoknál mondták, hogy Ayton elég jól játszott Jokic ellen az alapszakaszban is, nehezebben tudott ellene pontot szerezni, ez most is így volt. Mindenkinek többet kell nyújtani a következő meccseken, mert ez a Suns nagyon jó, sokkal jobban védekeznek, mint a Portland. Meg sajnos Porter meg is sérült, de talán nem komoly.
-
perempe
addikt
válasz attiati #9533 üzenetére
Senkinek se kell ennyiért, értékes fiatal játékosuk nincs, pick-et se kínálhatnak.
* Brahms: 4. szimfónia *
-
saen
veterán
Jokic az MVP, mostmár hivatalos.
-
borges7
aktív tag
Nézem a 76ers meccset, a meccs eleje pont ellentéte volt az előzőnek, Philly nagyon gyorsan elhúzott vagy 17 ponttal, Hawks meg alig tudott pontot dobni. Aztán szép lassan a Hawks kezdte ledolgozni a hátrányt, és félidőre már csak 2 pont maradt belőle. Ami tetszett, hogy nem pánikoltak az elején sem. Young ma elég sokat hibázik, sokkal jobban figyelnek rá, viszont Huerter, meg Gallinari nagyon jól dob eddig.
-
nmate91
tag
Pandamic P strikes again Mitchell jót megy.
-
attiati
veterán
válasz nmate91 #9539 üzenetére
Volt egy Gobert challenge is, ami nagy húzás volt Snyder-től. Támadó fault helyett védő hiba lett + érvényes a kosár és még egy dobás. Ilyen a tökéletes challenge
Mitchellnek meg az elején volt egymás után két beszédülős triplája. Az egyiknél kétszer kerülte meg a gyűrűt
A meccs végén volt két orbitális bíró tévedés, amiből 5 pontot pakolt a Clippers.
Kennard beállítása nagy húzás volt Lue részéről.
Ibaka nem utazott el Utahba, úgyhogy ő kihagyja a második meccset is.
Figyelős lesz ez a párharc.
[ Szerkesztve ]
-
attiati
veterán
válasz perempe #9540 üzenetére
Második hullámban érkezve bevállalja a zsákolásokat.
De azt leszámítva szerintem nagyon kíméli magát. Védekezésben is.Az egyik labdaszerzés után THJ-al ketten mentek egy védő ellen és akkor is inkább beleállt a triplába. Persze kihagyta.
Kosár nélkül fejezték be azt a támadást.Mintha csak tölteléknek lenne a pályán.
Hogy növeljék a sérülés nélkül pályán töltött játékidejét, hogy újra trade képesnek tűnjön? -
perempe
addikt
Suns: az 5 kezdő kétszámjegyű, négy 15 és 18 pont között dobott, 46 pontot hoztak a cserék.
* Brahms: 4. szimfónia *
-
saen
veterán
válasz perempe #9545 üzenetére
Baromi jó meccs volt megint. CP3 17 pont, 15 assist, 0 turnover
Alapvetően két sima győzelem eddig a Sunsnak, köv meccs viszont már Denverben lesz. Nem lesz ott a Suns aréna hangulat, illetve a tengerszint feletti magasság is totál más környezetté teszi az egészet, nagyon kiváncsi leszek, hogy hogy reagál a két csapat.
-
-
nmate91
tag
CP3 továbbra is egy isten Igazából ő az év edzője
Maiakhoz még nem volt szerencsém, de valahogy az eredmény alapján nem vonz Giannisék meccse, gyanítom dobott egy rakás téglát
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest