Új hozzászólás Aktív témák

  • saen

    veterán

    válasz .LnB #10061 üzenetére

    Ez az egész megint kezd a Sarverről szólni (a tulajdonos...). A piac szerint egyértelműen max játékos, ez azt jelenti, hogy köv offseasonben lesz aki megajánlja neki és akkor igaz, hogy a Suns is tud ugyanazt ajánlani neki és prioritásuk is van, de csak azt érik el vele, hogy felhúzzák a srácot. 2005-ben már eljátszotta ezt Joe Johnsonnal, ő mérgében lelépett és sokak szerint ezért nem lett bajnok a Suns utána.
    Ami külön tetézi a bajt, hogy kijöttek képek arról, hogy Ayton meg a tulaj együtt vacsoráztak, semmi ügynök, semmi GM és társai, csak ketten nemrég, szóval ez a döntés tuti, hogy a tulajtól jött... Ez nagyon nem jó előjel.
    Ami meg külön fura, hogy Shametnek meg adtak 4 év 43 milliót anélkül, hogy egy percet is játszott volna. Értem én, hogy ez jóval kevesebb, mint az 5 év 172m amit Ayton akart, csak ez akkor is elég gázos.
    Na mindegy, befejezem a sírást, csak ez így nagyon fura megint, végre egy jó csapat és értem, hogy mindenkit nem lehet megfizetni hosszú távon, de azért pont vele kezdik? Aztán meg mindjárt itt van Cam Johnson is...

Új hozzászólás Aktív témák