Új hozzászólás Aktív témák

  • sakal83

    addikt

    válasz dolon75 #37003 üzenetére

    50e a 200mrdbol plusz a felaras otthonfelujitasibol. Azert ha valaki szakertoje a temanak (tan a tamogatorol feltételezhető...) ne erje mar meglepeteskent... Nem tudom elfogadni ezt az ervet, nem a sarki fűszeresek, es ok a felelosek (ITM Palkoviccsal), ahogy az epitoipar felfujasa is a kormanyzate. Mar jon is a menetrendszeru siras:

    300mrdos tamogatast ker az epitoipar

    2017ben 3e ftert burkoltak nekem. Most ugyanaz az ember 14e... 2017ben egy haz felepitese netto 190e pernm most 750e ftot kerne ugyanaz a vállalkozó.

    Minap beszeltem egy vallalkozoval. Sajat embereinek napi 40-50e ftot ad. Egy munkafolyamatra poenbol bekert arajanlatot egy brigadtol. 10X!!! arajanlatot kapott ahhoz kepest, mintha a sajat havi 1mval! fizetett melosaival csinaltatna.

    Lattam tavaly olyan ajanlatot, ami egy 25nmes helyiseg kialakításáról szolt 28m ftert!! Es a barom ceg elfogadta! . Kb nagyon max 4mba került volna.

    Ehhez kepest a napelem felszerelese olcso...

    Nagyon nem felso hatar a 14e ft... Szabadrablas van/volt. Kis sztori. Ismeros becsi festoallasabol jott haza mert tobb mint duplajat keresi meg itthon...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák