Új hozzászólás Aktív témák

  • Hauptmann

    addikt

    válasz huszi.gyb #10978 üzenetére

    Ó, nálam a középsztender fogyóeszköz a kis rolleren.

    Viszont ma egy telibebaszott taxisnak köszönhetően belementem egy nagy kátyúba a Hungárián, a sáv felén ment az állatja, nem tudtam kikerülni a gödröt, mert vagy a taxisnak megyek, vagy a parkoló autóknak. Azt hittem, szétszakad a motor. Eredmény: a légszűrődoboz két alsó rögzítőpontja elengedett, és mivel a harmadik meg a sárvédőben van, a rántástól az meg eltört a túloldalt. A szerencse az, hogy le is csúszott a karburátorról a gumi szívőcső, egyből észrevettem, hogy valami baj van. Az lett volna a fasza, hogy ha a komplett légszűrőt elhagyom. Gyorsan félreálltam, a kiugrott rögzítéseket odafogattam. A sárhányó túloldali rögzítésével majd kell valamit kezdeni, egyelőre nem ér bele a gumiba.

    Kurva anyját annak, aki két sáv között előz, no meg az útfenntartónak is. Arra van eszük, hogy a kerékpárosok picsáját nyalják, de a fő feladatukat nem látják el.

    csongi,

    A rohadt beszállítója, direkt szar szénkefét rajott be, és csak nem engedi, hogy a szegény Honda soha el nem romló gépeket gyártson. :DDD

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák