Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
szumoo
senior tag
válasz knifemaster #5800 üzenetére
Működik mindkettő! A számhordozás és a post-ről pre-re való váltás is.
Ez csak a személyes véleményem, h mielőtt elhordoznál csináld meg a post-pre migrációt, mert így könnyebben megy majd az elbírálás.A nyúlon túl?
-
embe
nagyúr
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem: ez a mélyen tisztelt, és sokunk által nagyra becsült szolgáltató nem akar az "A" kategóriában árat változtatni? Nem emelésre gondoltam. A jelenlegi az rendesen horror ár. Hosszabbíthatnék 2 előfizura, csak ilyen árak mellett értelme nincs. Amióta 2-3 hete úgy rendesen árat emeltek (majdnem csak ebben a kategóriában ) minden normális telefon ára kib@szott magas lett.
Köszi a választ! -
Norbi21
senior tag
Szia! Azt sajnos én sem tudom, hogy mikor szeretnének A-kategóriában árat változtatni= csökkenteni , de jó lenne, mert hasonló a problémám mint neked, de várok türelemmel. Vagy inkább veszek kártyásban, úgyis szinte egy árban vannak . Még gondolkozom magentáékon is, bele se merek gondolni mennyivel olcsóbban kapnék ott készüléket mint piroskáéknál
-
törölt tag
válasz lomha lepke #5795 üzenetére
Na akkor amire a kezdetektől kíváncsi vagyok:
Vitamax-osok (feltöltőkártyások)-nak ugye nem él a fél évig 1500Ft? Csak mert eddig ebben a hitben éltem, de a honlapon elvileg nekik nincs. -
törölt tag
Vodánál nem lehet előfizetéses simet venni?
-
pepe1970
tag
Helo. Egy hete vagyok vodás, fix 6000 a csomag. Ma küldtem egy sms-t a 1751-re, kíváncsi voltam hol tartok, erre a válaszban ez szerepel: Nettó egyenlege 49ft felhasználható kedvezmény 2040ft. Ez mi a jóisten? A 6000ft-ból van még 2040? Vagy mi?
-
MODERÁTOR
válasz pepe1970 #5816 üzenetére
Azért irják kedvezményesnek, hogy tudd mennyit beszélhetsz még le anélkül, hogy átlépd a 6000res kereted. a netto 49ft meg vmi emeltdijas cucc v hangposta vagy vmi ilyesmi lehet, mert ugye a 6000ret csak belfeöldi nem emeltdijas hivásra/smsre használhatod fel...
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
MODERÁTOR
válasz lomha lepke #5789 üzenetére
"tévészóközjépévé"
Ennél már csak az jobb, mikor 1270-en hallgatsz le valamien beállítást, vagy valamit, és ott is elmondja ugy, ahogy le van írva, és nem kiejtés szerint.. na azok sem rosszak De ha még igy is érkeznek ilyen sms-ek az LOL
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
-
lomha lepke
tag
válasz Barthezz2 #5823 üzenetére
Hidd el, ez élőben inkább fájdalmas, mint vicces. Velem egyszer történt meg, hogy beleröhögtem a vonalba. Számlapanaszos hívás, az üf.-et rossz csomagba váltották, a korrekció megtörtént, a helyes csomagba való váltás napjáig a rossz tarifa havidíját időarányosan jóváírták. A havidíj fennmaradó része pedig következő számlazáráskor automatikusan jóváíródik az egyenlegre. Mivel a hívás időpontjában ez a zárás még nem történt meg, az üf. még nem látta az összeget, és az Istennek sem akarta megérteni a folyamatot, szerinte a Voda meg akarta lopni őt. Próbáltam elmagyarázni százféleképpen, aztán az ötvenedik percben meguntam, és azt mondtam: "Jó, még egyszer megkísérelem elmagyarázni, utána feladom." Mire az ügyfél: "Maga engem ne nézzen hülyének, én rendőrtiszt vagyok!" Na itt szakadt el a cérna... Minden rendőrtől elnézést kérek.
"Az okos ember elvégzi a sors által reá rótt feladatot. A bölcs ember másokkal végezteti el maga helyett." Rahim el-Haszra
-
MODERÁTOR
-
szumoo
senior tag
-
pepe1970
tag
Na tegnap este megtörtént a számhordozás a vodához. Már azt hittem nem lesz belőle semmi, hattól tízig volt az időablak, és egyik telon sem ment el a térerő. Aztán egyszer csak egy bejövő hívás már a vodán csörgött, majd nemsokára jött egy sms. Január 31.-én rendeltem meg, gyorsak voltak.
-
MODERÁTOR
válasz lomha lepke #5824 üzenetére
Szegény, nem tehetett róla hogy rendőr
-
MODERÁTOR
-szeretném megváltoztatni a számlázási cimem
-oké, telefonszám, ügyfélkod kellene, vagy személyi
-ööö azt nem tudom, de a telefonszám 08ra végződikNem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
Debilon
addikt
van egy 6300-m előfizus, aktív wap előfizetéssel a probléma az, hogy nem megy az opera minivel semmi, elbukik azon, hogy nem tud kimenni a hálózatra
beépített böngésző megy, de pár oldalt nem nyit meg (pl. hattrick.org, és ez is csak úgy jön be, ha először ráguglizok)
mi lehet a megoldás? vodától már le lett kérve a beállítás, nokia oldalról is
Suzuki DL650 || life is shit || steam: Debilon || Realme GT Master Edition
-
ottoyes
senior tag
...juteszembe mégegy fullszopatás,amivel "játszik" a Mini:a Rendszeridő...a böngi órájának pontos időt kell mutatnia!
Ottoyes
-
Debilon
addikt
odáig sajnos el sem jutok, mert az opera az első indításon sem jut át, mert "nem tud kapcsolódni az internetre"
vodadone live! és vodafone internet-et lehet beállítani az elsődleges hozzáférési ponthnál..
a live!-ossal van a fenti eset, az internet nevűvel meg "először fizessen elő csomagkapcsolt netre"namost nekem sima wap-om van, ami elég is lenne, ha menne.. az előző telómon csont nélkül ment a mini.. (6070), minden maradt csak a kártya át lett téve az új telóba (6300)
Suzuki DL650 || life is shit || steam: Debilon || Realme GT Master Edition
-
Vangelis
félisten
Jöhetne már valami uj akciós árlista.
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
MODERÁTOR
válasz lomha lepke #5847 üzenetére
Europa csomag a megoldás mindenki bajára
-
wwhy
veterán
válasz lomha lepke #5847 üzenetére
vennék én új D-st, de csak új előfizuval lehet ergo lőttek a számomnak. Szóval ez nem normális
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
Új hozzászólás Aktív témák
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest