Új hozzászólás Aktív témák

  • asdf_

    veterán

    válasz #72445440 #54033 üzenetére

    Egyébként a 4G mobilrouterek (mifi) jelentős részén a MicroUSB csatlakozó nemcsak töltésre, hanem vezetékes internetmegosztásra is alkalmas, kedves kérdező.

    Backup celra kell, amikor nincs vezetekes, a vezetekesen meg a belso halo log, ugy ha a mobilnetet ethernet iranyba osztani tudna, ahhoz a kliensgepeken az atjarot at kene irni, azt meg a juzer nem tudja, mert nincs joga hozza.

    Bár magam is szerettem az USB-s mobilnet stickeket, ma már az a tény, hogy csak egy eszköznek tud internetet adni, ráadásul csak kábelen és nincs akkumulátora, ma már inkább korlátozó tényező...

    Ez nezopont kerdese, en ha a kerdeses backup esettol eltekintek, akkor sem tudom semmilyen szinten elkepzelni, hogy egy bumszlinagy mifit hordozzak magammal, meg meg toltogessem is, meg akarmi. Telefonon van net, a tablet ha kell, kap a telefonrol, notebookba meg kizarolag sticket dugnek (mar ha nincs benne sim foglalat, de az csak business szeriaban szokott lenni es aranyaron). Tudom, egyesek a mobilnettel valtjak ki a vezetekes internetet, meg azon keresztul tv-znek, de abban a hulyesegben en nem veszek reszt.

    Ha ennek ellenére valakinek mégis USB Stick kell, azt javaslom NE a többi szolg.tól vegye, mivel hiába függetleníti, szoftverhibák miatt nem ritka hogy nem fog más szolgáltatóval jól működni.

    Ez viszont jo tanacs, koszi, sanszosan megfogadom (miutan a pendrive-ok kozott(!) megtalaltam a huawei-t a mediamarktnal :).

Új hozzászólás Aktív témák