Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vigneau
félisten
Attól függ, milyen osztásközzel bír a GTX550 Ti és mekkora távolság van a GPU és a VGA kivezetések között. Én inkább Setsugen 2-ben, vagy Accelero Mono Plus-ban gondolkodnék. A Musashi felett már eljárt az idő (bár ha pont kéznél van, akkor megér egy próbát) és ha jól emlékszem, csupán 2 hőcsöve van. Mindenképp meg kellene mérni, vagy ha még nem akarod megbontani a VGA-t, akkor a neten utánanézni a PCB-jének.
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
Vigneau
félisten
Szia!
Lassú voltam, csak ma vettem észre a postod. De a jelek szerint sikerült a cserét megoldanod és szépen muzsikál a hűtő a VGA-n.
No igen, az AC TT-nek nem akkora a szabad mozgástere felfogatás terén, mint a Pro-nak. Mi volt a gond? Az osztásköz, vagy nem fért el a VGA kivezetéseitől?
Vigi
-
Vigneau
félisten
-
Vigneau
félisten
Húha, az nálam kiszámíthatatlan. Tavaly kicsit több VGA-m volt, mint amennyit szerettem volna. Egy biztos, hogy a TT Pro nagy valószínűséggel használható a HD 7850-en - ha nem csalnak a számításaim. A GTX 570 mellett az volt a másik kiszemeltem, csak aztán közbejött a tudat, hogy GTA-zni igencsak szeretek. Az a játék meg inkább nVidia párti. Jó lenne egyszer kipróbálni majd egy GTX 660/670-et, ha már nem lesznek ilyen drágák.
Ami pedig az AC TT Pro-m illeti, eddig 2 GTX 460, 1 HD 5850 és 1 HD 6870 van a repertoárjában nálam. Természetesen egy ref GTX 560/Ti-re is jó lenne (nagyjából ugyanaz a PCB, mint a 460 esetében). A GW/Palit duóval már bajban lettem volna. A Zotac GTX 560 Ti rövid PCB-jénél pedig a VGA kivezetéseinél lett volna gond.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xbox Series X|S
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Amazon Kindle
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest