Új hozzászólás Aktív témák

  • b.

    félisten

    válasz Csabroncka #2396 üzenetére

    szia! nagyon köszönöm a tanácsokat! :R
    alapból én is így gondolom, hogy egyebe varrott lenne Igazából jó, csak sajnos decathlonban kevés van belőlük, mert mindenképpen családiban gondolkodunk 4 személynek. Nem alsó kategóriás sátorban gondolkoznék,de ott a családi sátrak közül a 6 és 8 személyesek között nem nagy választék van ami még beleférne. :( Igazából ennyi a választék,a négy személyest meg kicsinek tartom. veszünk egy ilyen verziót mindképpen, [link] bármelyiket is vesszük ,nappali tartózkodásnak.
    250 K már sok,mert nem marad akkor matracra és hálózsákra, 300 K keretem van rá összesen. a 159 ezres amit betettem még beleférhet a levegős, felfújható. ez a típus, ez egyben van az aljával.: [link]
    Mit gondolsz arról? egyre jobban hajlok afelé amúgy. sajnos a jutatott jegy miatt nem tudok / illetve akarok máshol sátrat nézni, csak a Decathlonba, mert ha mégsem jön be a családnak a sátras móka akkor nem pénzt bukok.
    Még azt is kérdezném, hogy a hálózsákban a 10 fokost szerettük volna megvenni, mert azt gondoltuk az jó középút. Arról mi a véleményed?

    [ Szerkesztve ]

    "A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)

Új hozzászólás Aktív témák