Új hozzászólás Aktív témák

  • b.

    félisten

    Sziasztok!

    Előre is elnézéseteket kell kérnem a hülye és gyerekesnek tűnő kérdéseimért, de egyszerűen muszáj feltennem őket mert dilemmázunk az egész családdal.
    teljesen inkompetens vagyok a témában és ezért kissé kellemetlenül érzem magam, tényleg ne haragudjatok érte.

    Szóval! Cégemtől kaptam Decathlonos jegyet meglepinek és szeretnénk hasznosan elkölteni. megakadt a szemünk a sátrakon ősszel és egyre jobban belelovagoltuk magunkat, hogy a család ( párom, két gyerkőc és én) veszünk egy komplett sátras felszerelést és elmegyünk nyaralni tengerpartra meg itthon is, plusz pár fesztiválra is elugrunk.
    Most jön az amin megakadtunk sajnos.
    Szóval néztük ezt a típusú sátrat: [link] Tökre tetszik az elrendezése két gyerek külön tud aludni mert 3 hálórészes,de a videó nézése közben a leányomnak megakadt a szeme azon, hogy a sátronak nem " beépített, hozzácsatolt," ( nem tudom hogy írjam ) alja van itt a videón, [link] hanem tulajdonképpen hozzá kell kapcsolgatni az alját és a sátor oldala és az alja közötti résen bemászhatnak a bogarak , kígyók stb.
    Sajnos nagyon durva fóbiái vannak a bogarakkal és ezen most leakadtunk, hogy mi legyen.valóban ilyen a sátronak a felépítése szerintetek, hogy a hálófülke oldala és alja között tulajdonképpen szabad a bejárás? azt gondoltuk, hogy ez ilyen cipzáros megoldás vagy ilyesmi, mint ez , [link] de egy videón az látszik csak hogy a kapcsolgatásokon kívül pár helyen tépőzár van de nem folyamatosan és nem is ennél a típusnál.
    A videón nem igazán látni ezt a dolgot.
    Most rá akar beszélni , hogy vegyük meg inkább a levegős verziót, ezt, [link] mert itt beépített az alsó rész. Eléggé sokallom ennek az árát meg a felépítése sem tetszik. Mit gondoltok?

    [ Szerkesztve ]

    "A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)

Új hozzászólás Aktív témák