Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
hun005a
tag
válasz St3ven #56526 üzenetére
Ha belépek az online felületre akkor a telefonszám mellett ez szerepel "Domino Net"
Ezzel a kártyával eddig csak és kizárólag internetezés történt mobil stick-el.A kalandos történet a következő
Tavaly tavasszal rátöltöttem egy bizonyos összeget amivel 10 ezer fölé ment az egyenlege,viszont utána nem sokkal itt különböző költözködések miatt eltűnt a SIM.Most áprilisban viszont lejár a Hívószám rendelkezésre állása tehát gondolom addig megint töltenem kell rá hogy meghosszabbodjon az idő.Tegnap viszont megtaláltam a SIM-et és most újra szeretném használni.A másik probléma hogy konkrétan nem is az én nevemen van mert egy munkatársamtól kaptam 4-5 évvel ezelőtt de mint mondtam én használom a webes felületet is.Addig amíg használva volt minden hónapban online rendeltem vele valamilyen 3-4 GB-os csomagokat amik 30 napig voltak használhatók.Na most ezt a hagyományt szeretném folytatni de valamiért csak ezek a Travel & Surf S és Travel & Surf M (napi) csomagok jönnek ki .Ha viszon a dominós mobilinternetnél rendelnék és belépek a hívószámmal Rámegyek a
Domino NetPlusz XXL megrendelésre,belépek a telefonszámmal erre ezt kapom. A szolgáltatás nem jeleníthető meg
Az általad hivatkozott szolgáltatás nem létezik.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Anime filmek és sorozatok
- Napelem
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- OLED TV topic
- Autós topik
- Hardcore café
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest