Új hozzászólás Aktív témák

  • 1430

    senior tag

    válasz zoli62 #8546 üzenetére

    "Az ilyen ügyhélu ugyanis már a váltást megelőzően "termelr+ bevétlt a cégnek. Hiszen valószínúleg ezért is ért el kiemeltséget."

    Ennek honoráriumául szolgálnak a beváltható pontok.

    "Másrészt én készülékváltáson kívül megfeleő előfizetési idő eltelte és költés után havidíj - és/vagy beszélgetési díj kedvezményt is el tudnék képzelni."

    Kapaszkodj meg, ilyen is van! :K

    Tappancs2001
    "...mert nem szeretnék abba a hibába esni, hogy az előfizetés nélküli, méregdrága netet használjam véletlenül."

    Ezt kizárhatjuk, mert ha emlékezetem nem csal, 2007. decembere óta van az, hogy már csak egy féle adatcsomagja lehet az ügyfélnek (plusz a vonalkapcsolt wap), azaz MédiaMánia S-nél nincs olyan, hogy "előfizetés nélküli, méregdrága net". ;)

    tjb007
    "Elméletileg lehet de a biztonság kedvéért nézd meg az internet beállításokat."

    Tehát elméletileg sem lehet. Régen, mikor párhuzamosan lehetett az ügyfélnek Wap és Net csomagja, akkor a számlázás valóban attól függött, hogy wap vagy internet APN-t használt e az ügyfél a forgalmazáskor. Jelenleg viszont teljesen mindegy, hogy wap, internet vagy az azóta bevezetett webandwalk APN-t választja e a készülékében, mert a számlázást az éppen aktív adatcsomag befolyásolja csak.

    Dreadloord
    A MédiaMánia XS/S/M/L/XL + Go!Net S/M/L kombináció jelenleg nem engedélyezett, de a RelaxNet M/L/XL mehet. A díjcsomag felhasználása után viszont 0,1 Ft/10 KB = 10,24 Ft/MB = 10486 Ft/GB. Szóval ha annyira nem érzed az S díjcsomag esetén az 500 MB-ot, hogy 100 ezres számlát csinálsz... ;] Tudom, csak költői túlzás volt a 100 ezer.

    Amúgy MédiaMánia esetén nincs is olyan limit korlátozás, mint a MIX-nél, viszont 400 MB (80%) és 500 MB (100%) átlépése után tájékoztató jelleggel kapsz SMS értesítést (tájékoztató = reklamáció alapját nem képezheti, ha elmarad, késik vagy pontatlan).

    ''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!

Új hozzászólás Aktív témák