Új hozzászólás Aktív témák

  • kali

    legenda

    válasz MittuDomain_ #60662 üzenetére

    ja, hogy webshop rendelés volt, akkor kicsit más a helyzet, mert akkor már a megrendelés leadása során el kell fogadni a szerződési feltételeket...stb. - anélkül tovább sem enged egy ponton a rendszer -, így akár az is lehetséges, hogy utána úgy átveszed a rendelt terméket, hogy alá sem kell írni semmit.
    régebben, amikor még nem volt ez az online dokumentumosdi, akkor is megoldották úgy webshop rendelésnél, hogy nem kellett külön aláírni minden dokumentumot, hanem elég volt csak az átvételi elismervényt, annak aláírása egyenértékű volt a szerződés minden iratának az aláírásával, de ez persze így szerepelt is az átvételin.
    próbáltam az általad korábban írt, a szolgáltató által a vásárlás során és után eszközölt, számodra negatívumnak számító lépések oldaláról nézni és megfogni a dolgot, de amiért (szerintem) nem tudnék fogást találni a dolgon a kötbér tekintetében; a webshop rendelés során elfogadtad az általános szerződési feltételeket...stb., azokban pedig részletesen leírják a kötbér meghatározását, mértékét és módjait, illetve a honlapon elérhető hozzá a kötbér útmutató, számszerűsített példákkal, árlistákkal...stb.

Új hozzászólás Aktív témák