Új hozzászólás Aktív témák

  • St3ven

    addikt

    válasz Huroq #20341 üzenetére

    "a rendszer nem engedi"

    Na ez a szöveg halálom. :W Ilyen egyszerűen nincs, és csak egyet jelenthet, hogy óriási problémák vannak a "rendszer" meglévő folyamatokhoz történő illesztésével.

    (Mert ugye az alapvető a folyamattervezés/fejlesztés során, hogy - és most bármilyen folyamatról is legyen szó, pl. egy gyártósorról, beszállítói láncról, kikötőről, kórházról stb. - a meglévő eljárásokhoz illesztjük, a működő folyamatokra szabjuk a "rendszert", és nem pedig fordítva, a "rendszerhez" igazítjuk a folyamatokat.)

    Az viszont nagyon igaz, ami korábban itt elhangzott: bankba, telefonszolgáltatóhoz, hivatalba stb. meg sem szabad próbálni úgy betérni ügyintézési célzattal, hogy nem tudod kívülről a Kondíciós Listát, az ÁSZF-et, vagy a vonatkozó törvényi szabályozást, kormány- és miniszteri rendeleteket legalább tízszer olyan jól, mint amennyire annak kéne ezeket tudnia, aki ott ül/áll veled szemben.

    Ha felkészületlenül mész ilyen helyekre, simán leráznak, fennakadnak egy banális dolgon, megoldhatatlanná nyilvánítják a problémádat vagy csak éppen félretájékoztatnak.

    Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html

Új hozzászólás Aktív témák