Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dicker
őstag
Sziasztok!
Készülékváltás előtt áll egy ismerősöm, és szeretné valamilyen módon felhasználni a majd 20 éve tartó T-mobile iránti hűségét
Az lenne a kérdés, hogy ő jelenleg egy flottában (önkormányzati) van, akkor milyen lehetőségei vannak? Nem igazán értek jelenleg, a kedvezményekhez, mert rég nem éltem velük én sem. Jelenleg neki vannak pontjai, amiket fel tud használni? Esetleg más kedvezményt kaphat telefon vásárlásnál?Köszönöm!
-
slice14
veterán
-
veterán
-
legenda
válasz raziel01 #16651 üzenetére
nekem mindig mutatja a futár, hogy bontatlan a doboz, úgy simán aláírom és átveszem, mert így elég apró esélye van, hogy bármilyen gond lenne! mondjuk általában rohannak, nem várják meg, hogy kibontsa az ember, meg akkor már nem is rájuk tartozik, ha hiányzik valami...
bontott dobozt nem vennék át, annak ellenére sem, hogy ritkán ugyan, de úgy küldi a szolgáltató!
a t-s üzletben történő személyes vásárláskor is bontatlanul hozom el általában a telefonokat - pedig ott kérésre kibontják -, és sosem volt még probléma, inkább izgulok kicsit a gyári - bontatlan - állapot miatt, mintsem azért, hogy kibontva kapom, és előtte hányszor csesztették, esetleg már visszaadta valaki, vagy ilyesmi...Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
slice14
veterán
válasz szabogabor10 #16655 üzenetére
Korrában rákértem a Net&Roll opció-t, de lemondtam mert nem szeretnék a következő számában 1000 Ft +-t fizetni. Csak nem aktiválja vissza az alapnettet ami a csomagban van.
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
veterán
válasz slice14 #16658 üzenetére
Nálam MédiaMánia S-sel működött ez a módszer. Próbáld meg a Net Startot aktiválni (+NETSTART), csak vigyázz, ha áttérsz egy adatforgalmat nem tartalmazó díjcsomagra, akkor is bekapcsolva marad és jöhetnek a magas számlák. Egy próbát azért megér. Ha nem, akkor telefonos/személyes üfsz.
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
Something_
őstag
Sziasztok!
Megint lenne egy szervizes kérdésem, hátha tudtok segíteni benne.
Asszony leejtette az U8500-t, a kijelző szana-szét repedt, viszonyt más baja nincs, minden érintésre reagál ugyan úgy.
Kérdés:
1. Ha veszek után gyártott előlapot 6e-ért és én kicserélem, akkor ugrott a gari?
2. Ha veszek 6e-ért után gyártott előlapot és a T-s szervizben kicseréltetem, akkor marad a gari? Habár gondolom lenne vagy 4-5e a munkadíj..
3. Tökmindegy, mert mindkét esetben ugrik a gari, mert már egyszer leesett?Köszi előre is!
Üdv: Gábor
-
Something_
őstag
válasz #40993792 #16662 üzenetére
Hmm, nem annyira gáz, de azért megpróbáltam volna jól kijönni belőle, habár nem hiszem, hogy elfosná magát ez a hüvej Ha meg igen, akkor ebay-en fillérekért be lehet szerezni bármit vagy homemade módon megjavítani
Pár hónap alatt elég gyakori az agyamba a szerviz szó.. Sensation, iPhone, huawei
-
1430
senior tag
válasz slice14 #16654 üzenetére
Önkiszolgálón sehogy, ezt csak ügyintéző tudja neked visszaaktiválni, és lehet 100 méterre van a T-pont, de ilyen tájt például nem szokot sok várakozó lenni a 1430-on sem...
szabogabor10
A Net Startot ne!!! Az (illetve az Alapnet) csak MédiaMánia és Ikon esetén működik (vagyis forgalmi díjas díjcsomagoknál), más díjcsomagoknál számlázódik a horror ár! Ennek oka, hogy külön rendszer kezeli a fogalmi díjas illetve a forgalmi díj mentes adatcsomagokat!raziel01 / beci
Általában be van zsugorfóliázva a csomag, ha az ép, akkor nyugodtan át lehet venni. Ha nincs fólia, akkor is van valami zárjegy szerű a készülékdobozon, ha az nincs elszakítva, ismét csak nyugodtan átvehető. Egyéb esetben hivatkozzatok a csomagolás sérüléseire, hogy ezt feltétlen ellenőrizni akarjátok átvétel előtt.[ Szerkesztve ]
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
djculture
félisten
Ja security feliratú zárjegy volt azon is amit én rendeltem. Bontottat nem vennék én se át.
-
krystman
őstag
Egy olyan kérdésem lenne, hogy most van egy 100MB os netem, és ha 28án átváltom egy 500 MB os netre, akkor időarányosan számlázza az 500 MB os netet? Viszont 30 án lemondanám. Így csak arra a 2 napra kellene fizetnem időarányosan? És így az 500MB os keretet ettől függetlenül fel tudnám használni teljes egészében?
-
Something_
őstag
válasz dedike #16667 üzenetére
Múlt hónapban 20-a körül bekapcsoltattam az akciós 500 mb-s netet és azt mondta az ügyintézőhölgy, hogy erre a hónapra már nem kerül kiszámlázásra, mivel eltelt a hónap fele vagy a hónap x %-a, nem emlékszem pontosan.
A számlán is rajta van, hogy 990 ft és 0 ft-ot számoltak fel!
[ Szerkesztve ]
-
1430
senior tag
válasz szabogabor10 #16659 üzenetére
No csak nem hagyott nyugodni... A Mozaikokhoz nem is lehet már Net Startot aktiválni:
"A Mozaik díjcsomagokhoz nem vehető igénybe: GPRS WAP, GPRS WAP Plusz, Go!NapiNet, Go!NapiNet Forgalombővítő, NetStart, Net Start 10000 Ft felett, GPRS Net, GPRS Net+, Net 30, Net 50, Net 80, Net 40MB, Net 100MB, Net 500MB, Net&Roll M, Net&Roll L, RelaxNet XL Aranytárskárya, RelaxNet XL, RelaxNet M Aranytárskárya, RelaxNet L Aranytárskárya"''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
polonic
félisten
Mozaik csomagot használóktól kérdezném.
Vajon mire lehet elég a legkisebb csomag? Mobilnet szempontjából kérdezem. Arra elég egy hónapban a keret, hogy mondjuk egy windows phone telefon állandóan online legyen, leveleket töltsön le, frissítéseket csekkoljon, aztán néha netezés is menne rajta, megnézve a 8-10 megszokott oldalt naponta 2-3-szor?
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz polonic #16674 üzenetére
Nekem tökéletesen elég, kitartott most is hónap végéig lassítás nélkül, SGS II, folyamatos nettel, wifi nélkül, két beállított emaillel, időjárással, frissítésekkel. Igaz, netezni nem netezek rajta, ahhoz már szerintem kevés lenne.
Lassítás után viszont igazi szívatás a sebesség...
Jó szerencsét!
-
addikt
válasz polonic #16676 üzenetére
Természetesen díjmentes, s pénzbe sem kerül (havonta egy alkalommal, bár többször nem is lehetséges)!
De én a helyedben (minden T-s alkalmazott hagyja abba az olvasást!) nem írnék alá hűséget egy XS, vagy S, de még M-es díjcsomagra sem! Nincs értelme egyáltalán...
...talán ha az M-mel már az eredeti kétéves hűséges árnak a max 40%-t kérnék, akkor igen, addig viszont soha![ Szerkesztve ]
Jó szerencsét!
-
beci
őstag
Köszönöm a segítő válaszokat.
Olyan nincs,hogy valami ne lenne sörnyitó....
-
beci
őstag
Üdv.
Van egy új mozaik díjcsomagom.
A kedvenc számot mikor tudom megváltoztatni,és mikor lép érvénybe?
Sajna az illető másik telszámát adtam meg véletlenül.[ Szerkesztve ]
Olyan nincs,hogy valami ne lenne sörnyitó....
-
slice14
veterán
Szeretném cserélni a telómajd hamarasosan, és dominóba, venném teljes áron a telót. Csak az előfizus kártyámmal használnám, de a teló az microsim-es lenne. És azt szeretném kérdezni hogy az előfizua kártyám menyiért cserélnék ki a t-nél microsim-re?
[ Szerkesztve ]
-
dellfanboy
őstag
ha 30-asként felhívok egy 20-ast akkor a t-mobile a hívásvégződtetési díjat (interconnect 9,46 jelenleg) a t-mobile a telenornak fizeti? vagy a t-mobile a magyar államnak?
eladó dolgok:mondd az árát és vidd http://hardverapro.hu/tag/dellfanboy#aprohirdetesei
-
slice14
veterán
válasz dellfanboy #16691 üzenetére
Ez most hogy jött?
-
Wictor
őstag
Valaki tudja, hogy mi lelte a Webshopot? 30 perce próbálok egy rendelést leadni, a szín kiválasztásánál tovább nem jutottam, holott más oldalakat pikkpakk betölt. Se Mozilla, se IE...
Továbbá itt a felső és alsó között mi a különbség? Ugyanolyan konstrukció, más ár. Az alsónál mobilelőleget kérnek, vagy miért annyi?
[ Szerkesztve ]
-
sifarr
senior tag
válasz dellfanboy #16691 üzenetére
Telenornak.
-
slice14
veterán
válasz dellfanboy #16695 üzenetére
Ja, úgy már értem. Sok sikert hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest