Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mosuka

    tag

    válasz hszilard666 #11297 üzenetére

    Itt az aprón nagyon ritka, de a pokoli olcsóval mindig vigyázz! Vagy valami hibája van, vagy megszólal a lelkiismeret az eladóban. Hibátlanként adja el, de ha visszajelzel, hogy ez meg az nem jó, akkor gátlástalanul odavágja, hogy "azért volt ennyi". Én ezzel foglalkozom, és majdnem napi szinten belefutok ebbe. Nekem nem gond, mert megcsinálom, de ő ezt nem tudja, ergo gusztustalanul átbasszák az embert. Tisztelet a kivételnek, de siralmas az arány 10/9 olcsó rejtett hibás, és nem olyanra gondolok amit az eladó nem vehet észre. Már attól feláll a szőr a hátamon, amikor kiírják, hogy 10-12 órát lehet vele folyamatosan játszani. Miért mondja ezt amikor megveszi majd a gazdija, és az első 3 órában rögtön rájön, hogy nem igaz? Szánalmas rábeszélős eladók az ilyenek.
    Meg ez meg az nem megy csak. Persze. Csak ne olyan mondja, aki napi szinten ad el, mert annak rohadtul tudni kell, hogy több oka is lehet, persze ráfogja a banálisra.
    " Csak joy hibás", aztán alaplapos (azért adja 10.000 olcsóbban, mert 1.000 ft egy joy csere) mekkora baromság! "Csak kijelzőt kell benne cserélni", persze nincs csatlakozó sem rajt. " Csak umd hiba" és alaplap hiba is lehet, ami kezdődő alaplapi halál. Ez például tipikus, amikor elválik a proci az alaplapról. aztán később elmegy a kép, nem kapcsol be, stb.
    Persze nem kell mindig a legrosszabbra gondolni, de annyi ilyet tapasztaltam már, hogy nehezem hiszem el a "hibátlan gép, csak már nem kell, azért ilyen olcsó" dumát.

    Bocs, de akinek nem inge.......

    Csak kikívánkozott belőlem, és legalább minket akik itt vagyunk, ne csapjanak be.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák