Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
FerNandor
őstag
tudom ezt, kurvaszar az ajtókárpit megoldása. én is leszedtem múltkor mind a két oldalon elöl, leragasztottam a müanyag varratot, mert beázott a kis zseb. kurvára szarul van kitalálva ez az ajtókárpit, de a végére már nagyon belejöttem. kb 5 perc alatt már le tudom szedni
a clio II azért jóval egyszerübb volt, de már ezt is kiismertem, szerencsére volt leírásom is hozzá.
most már nem is ázik be.ha már szétszedtem, lefújtam féktisztítóval azokat a kis fehér müanyagokat, amik viszik az ablakot a fémsíneken. tiszta feketék voltak, meg kicsit szétcsavartam a bowdenházat és adtam neki teflonsprayt.
"A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."
-
Reaper04
aktív tag
Az ajtókárpittal nekem is meggyűlt a bajom az M2-ben. Próbáltam mindent úgy csinálni, ahogy leírták a könyvben, de nem sikerült.
Hála Istennek, amiért szétszedtem volna probléma, pár óra múlva megszűnt (térképzseb beázás).
Így nem volt szükséges szétszednem, de azért piszkálja a csőröm, mi a titok nyitja...
de ahogy írtad vannak "vicces" és rejtett csavarok ...
Egész véletlenül nem készítettél a szétszerelésről képeket ?
vagy ... tudnál írásban (privi esetleg) ezzel kapcsolatban segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest