Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danecay
addikt
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. 2 4GB-os Kingmax flff65f-d8kq9 modul van az Asrock Z75 Pro 3-as alaplapomban egy egy Core i5 3470 társaságában, és mivel ezek 1333-as memóriák én meg voltam arról győződve, hogy ennyi MHz-en kellene nekik működniük, de nemrég vettem észre egy rendszerdiagnosztikai program böngészése közben, hogy működési sebességnek 667MHz van kiírva. Megnéztem egy másik , majd egy harmadik alkalmazással is de ugyan az, sőt az UEFI BIOS Motherboard Mapping szekciónál is ugyanezt az értéket írja. Na most akkor tévesen értelmezem az 1333-as számot és ennek a amemóriának valójában nem ennyi a sebessége habár a legtöbb helyen az MHz is oda van írva az 1333.as szám melle, vagy nálam van valami gond vagy beállítási probléma? A BIOS-ban egyébként 1333-s memória van beállítva, default és auto beállítások mellett.
A válaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest