Hirdetés
- Automobilista 2
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Azonnali játékos kérdések órája
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Path of Exile (ARPG)
- Bestbuy játékok
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- War Thunder - MMO Combat Game
-
GAMEPOD.hu
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
veterán
Csak 3 hónap? Tele vagyunk még a 6 hónapos promókkal... Bár az csak IS.
Hozzáteszem szép meg jó ez a program, de az elmúlt pár napban 63 másodperc lett a boot időm miatta (pedig SSD-m van). A neten olvastam másokat is ezzel a problémával, uninstall megoldja... de én megszoktam már a BD-t.
-
Skynet258
veterán
válasz Restart® #11054 üzenetére
Nekem ez tök jól jött, mert az előző beírás felett elsiklottam, és csak a tiédet láttam... A 3 éves fiammal Youtube-on van 2 The Crew videó, amit sűrűn szokott kérni, hogy nézzük együtt - ugratnak meg szlalomoznak egy pályán, érmeket gyűjtenek, stb. Múltkor már eszembe jutott, hogy miatta megveszem, de most így ingyen meglett, hát ezer hála.
-
Skynet258
veterán
válasz mirci18 #11093 üzenetére
Úgy bő egy éve fürdőszobákat terveztem egy szalon ügyfeleinek, PaletteCAD progival. Más kategória árban is persze, de mondom megnézem mit tud ez az 50 dolcsis Ashampoo cucc... hát, 10 percig nézegettem, aztán uninstall. El lehet vele bíbelődni, de nincs elég textúra meg objektum, nekem nehézkes a kezelése is...
De végülis kíváncsiskodóknak ingyé jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest