Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tetete1
senior tag
válasz trance89 #6260 üzenetére
Nekem a Bitdefender semmivel sem tűnt jobbnak, mint Comodo (ez utóbbi legalább nem ugrik minden hülyeségre), sőt még lassabbnak sem tűnik. És am i a lényeg, mind a kettő mellé kell a Mbam. A Comodo legalább magyarul (is) tud és az ingyenes része is tökéletesen elég nekem.
[ Szerkesztve ]
- Az érdekel, hogy mi az élet értelme?! Én megmondom neked: sánta veréb elől elrúgom a lószart - a lehetőségeink körülbelül eddig terjednek. Moldova György
-
Jenne
őstag
válasz trance89 #6407 üzenetére
De értek annyit németül. Viszont annyit meg már nem, hogy a programban eligazodjak és tudjam is beállítani magamnak.
Én a program nyelvére értettem.Vollversion: Advanced SystemCare 8 Pro
Version 8.0.3
Sprache - Deutsch[ Szerkesztve ]
A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.
-
micafighter
nagyúr
válasz trance89 #6557 üzenetére
(#6560) LamerGyuri
A kifejezetten játék promókkal foglalkozó topicban szerintem többet tudnak mondani a srácok: http://mobilarena.hu/tema/eredeti_jatekok_best_buy_topic/friss.html
-
AtHoS
nagyúr
-
moonguru
őstag
válasz trance89 #7100 üzenetére
Szia!
Jó program lenne ha a 6 magos gépemet nem fogná annyira vissza hogy még az egér kurzor is szaggatva mozog! (persze nem azonnal jelentkezik ezen probléma hanem pár nappal az installálása után)
Ui:
Már sokadszor dőlök be hasonló vírusirtóknak, de végül mindig visszakel térnem a Windows beépítettjéhez.
Monitor Guru!
-
UserX
addikt
válasz trance89 #7409 üzenetére
Hello!
Nem rossz a tipp! Nekem még 23 nap van hátra az EMSI AM licencemből. Orosz rubelben a három éves megújítás a jelenlegi árfolyamon csak 5.731 HUF lenne. Szerinted meddig tart még ez a kedvezmény? Csapjak le rá most vagy húzzam ki a licencidő végéig?
Üdv:
UserX
[ Szerkesztve ]
-
Musicking
aktív tag
-
Musicking
aktív tag
válasz trance89 #7785 üzenetére
Nagyobb rálátásom van a dolgokra mint gondolod, külön vártam ki fog felbukkanni valami 'csoda-plugin'-el.
Az ASIO a legelterjedtebb közvetlenül hajtja meg az arra alkalmas kártyákat(esetleg egyéb eszközöket) és mivel ugyanazt részt használja a három kérdéses lejátszó érdemes ezzel kezdeni az összehasonlítást. Itt már csak az a kérdés marad a foobar miért szól karcsúbban mint a másik két lejátszó. 'Vájtfül' ide vagy oda ha nem hallod a különbséget akkor monitorozd egy spektrumanalizerrel ott legalább vizuálisan is látszik.
A wasapi plugin-al már más a helyzet mert nem találtam két egyformát (ha mégis van akkor pm-be hozzám lehet vágni), a foobar alatti plugin beállítás is fapados, egyes tartományokban szebben szól a foobar+asio-nál csak hát van még másik két lejátszó ami szintén ráver hangzásban kb ennyit a minőségről. DAC-al nem próbáltam így arról nem tudok nyilatkozni. Sk8erPeter te is letesztelheted, legalább akkor tény lesz az állításból. A további okosságokat majd PM-be várom hogy nem legyen szét offolva topik, a többiektől meg bocs kicsit elnyújtott offért.[ Szerkesztve ]
SpinTires térképek: https://userscloud.com/go/1q2nebwr69wm/ , S.T.A.L.K.E.R. mods:https://mega.co.nz/#F!3MtwVBpZ!yS78_98dwg4MnYAHR_NYIw
-
madrac
senior tag
válasz trance89 #7776 üzenetére
Már hogy ne lenne jobb nála?! Úgy hívják, hogy Daum Potplayer. Csípőből tökéletesen megy a vga hw gyorsított videó lejátszás vele, mindent lejátszik és csomó funkció van benne.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Parfüm topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Opel topik
- LEGO klub
- Milyen monitort vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Teszten a SteelSeries Apex Pro Gen 3 billentyűzet
- További aktív témák...
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest