Új hozzászólás Aktív témák

  • Zoli bácsi

    őstag

    "A K-m tavaly ősz óta hihetetlen sikert hozott a cégnek, amely talán a K10D-t is túlszárnyalta. Szinte minden országban kapott valami fontosabb díjat, Ausztráliában mindkét jelentősebb fotós magazin is az év fényképezőgépévé választotta."

    Én azt nem értem az egészben, hogy miért lett ilyen felkapott a K-m..? Pár ezer forinttal többért ott a K200D, nálam okosabb, tapasztaltabb emberek azt mondják, írják, hogy a K200D használhatóbb, jobban kézreállnak a gombok, stb. Képminőségben nem látok semmi javulást, viszont több ponton visszalépés történt. Szóval nem értem, miért a K-m?

    #2739 Szten Márs: Ahogy eddig láttam, amikor jött egy új Pentax DSLR, egy darabig együtt lehetett kapni a régebbi, és az új modellt. K10D is kapható volt egy darabig az utód mellett, sőt, a Photo Hall most akcióz K100D kitet, tehát még mindig kapható. (Bár inkább beragadt raktárkészlet lehet). Mivel utód nélkül megszűnt a K200D gyártása, ezért merült fel bennem, hogy egyszerűbb lesz az utód, számomra ilyesmi volt a D40 a D50 után két évvel ezelőtt.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák