Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ez a topic a Nikon DSLR-ekkel kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik. Ha új látogató vagy egy dolgot kell betartanod:
Olvasd el az első hsz-t!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Larry303 #21919 üzenetére
Azért ez így erős, én konkrétan behánytam a lockos kétgyűrűs képén, de az egy elég leharcolt darab volt.. ahhoz képest Necro VR1-e is szépen teljesített. Kontraszt pl. nem sok volt a 80-200-ban, CA pedig dögivel.
De a tesztek is engem igazolnak - persze nem mondom, hogy úgy ahogy van, kuka minden 80-200, de a Tamit nem veri, se a simát, se a VC-set. Inkább az van, hogy tényleg jó 80-200-at találni művészet már..
Lenstip Nikkor 80-200
Lenstip Tami 70-200Tehát ebből Tamron győz (főleg tágon) + még a CA is kisebb, ami tovább növeli az élesség-hatást.
De ne higyjünk ennek, legyen egy másik oldal is, Photozone: itt a felbontóképesség forma-forma, a Tamiban sokkal kevesebb a CA, a bokeh-ja szebb, illetve totál focus shift mentes, ami nem mondható el a 80-200-ról.
A lényeg röviden, hogy egyik 80-200 sem veri a "gyengébbik" Tamit (tehát a nem VC-set). Én biztos, hogy nem venném, Sigma-znék ennyi pénzből, ha feltétlen 2.8-as 70-200 kell, de hát a kedves vásárló tudja, mit vesz, tőlem aztán vehet zsák szenet vagy lovaskocsit is , de én 80-200-zal már nem foglalkoznék.
Most pedig sziasztok
Új hozzászólás Aktív témák
● PH!otósok beszélgetős offolós topikja
A topicba tilos bármilyen, keres, kínál, cserél típusú hirdetést beírni!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest