Új hozzászólás Aktív témák

  • AirBooms

    addikt

    válasz DigitXT #21041 üzenetére

    Persze, majd rábízom a lapra, vezérelje őket, ha melegszik a proci, tekerje feljebb, alapon meg nem lesz hangja.

    Sefi bedobott egy teszteredményt: 4000 és 4200 uncore-t, amiről megkérdi icipici arcocskával: "szerintetek ez jó?" Ne haragudj, de ez olyan cuki! Olyan cukin buta. Persze egyik eredménye sem stabil, de ő tesztel. Ő. Tesztel. Sefi. A hozzáértő. Mert megkérték. Nem stabil, de eladásra tesztel. És megkérdi, hogy "szerintetek ez jó"... Komolyan mondom... Ááá. Mivel, hogy ramproblémáim vannak, még el is gondolkodtam, amikor az apróban láttam ezeket a ramokat 59k-ért. De ha az eladó egy ilyen fazonnal összeállt, hát bizisten nem veszek én ilyen ramot. Olyan hiteles és megbízható, olyan bizalmat sugárzó az egész...
    A qpi fesszel kapcsolatban pedig fogalma sincs, hogy neki miért írtam anno, s hogy nálad mi az ábra - s hogy a kettő között mi a különbség... Úgy bírom, hogy még ő ad tanácsot.
    Na mára ennyi, megyek a Balcsira. Sefi meg főzzön procit uncore-ral... :C

    Beszéltem a bolttal ramügyben. Telefonban korrekten álltak a dologhoz. Futárt küldenek érte Pécsről (de mivel úgy is járok arra, beviszem személyesen), s a saját szervizükben vizsgálják meg, nem küldözgetik sehova. Ha tényleg rossz, akkor cserélik, vagy fizetnek. Legalábbis telefonban ezt beszéltük.
    Ja és addig is gombcomp-tól erre az időre kaptam kölcsön ramokat, amiért különösen hálás vagyok neki! :R

Új hozzászólás Aktív témák