Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz ADAM1337 #16422 üzenetére

    AMD-t hasonlítottam össze Intel-lel azonos kategóriában, azonos órajelen. Ez van személyes tapasztalat. :R

    -Gabesz-: VGA topicokban láttam belinkelve teszteket, amelyek az ellenkezőjét igazolják, azaz a 2X8XPCI-E sáv már van, ahol kevesebbet produkál, mint a 2X16X. A jövőre nézve mindenképpen ajánlottabb egy olyan hardver, amelyben nincs szűk keresztmetszet, még elméletileg sem. Látom, már kaptál linket. Alacsony felbontásra és összetettségre nyilván csak a hülye vesz CF-t. :DDD (Láttam már rá precedenst. :) )

    Qru: Igen, az nekem is tetszik, amikor AMD-sek verik a mellüket egy olyan teszt láttán, amelyben egy 3.7GHz-re tuningolt 955BE elveri a dual channel-es, 1066 DDR3 RAM-okkal, HT nélkül tesztelt i920-at. :DDD

    3.4GHz-en vannak ezek a fesz. értékek? Mert alapon sok mindegyik. Azért nem tudom, mert először a 3.4GHz-et írtad, aztán meg, hogy 2.6-on elég a cucc a GTX260-nak (egyébként tényleg, a HD4870-nek is). Akkor lehet kevés, ha vmi régebbi játékot tolsz, amelynek hiperigényes a grafikája, de nem igazán kezel 1-nél több magot. Pl. Oblivion, amelyben ini buherával lehet a 2. magra átvinni kb. 30% terhelést.

    BMW001: Hát ez a szempontok különbözősége. A lényeg, hogy mindenki elégedett legyen a konfigjával, még ha a hardvergyártók igyekeznek is folyamatosan ez ellen tenni. :)

    dime27: Neked jobb lett az új bios-szal? Nem úgy tűnik. Mondtam, hogy a 4GHz-hez emeld a VTT-t, nekem 1.48V kellett a stabilitáshoz, miközben a procinak elég volt 1.28V. Biosban 1,3065V-ot kellett ehhez megadni. Azaz ebből is veszik rendesen, ahogy a VTT-ből is, tehát ha egy kevésbé drop-os lapban stabil feszt adsz meg CPU-nak és VTT-nek, nagy eséllyel instabil lesz a beállítás.

    Az 1.7 X58 Extreme bios egy fos. :((( (Hogy ne sztároljam az ASRock-ot. :R ) Az 1.6-on stabil beállításokkal LinX (már a 0.6.4, a hibajavított) kidobál. :W Asszem tesztem vissza az 1.6-ot. (Kötelező klírszímosz megvolt.) IBT-t azért megnézem még, hátha megint csak a LinX szarakodik, bár érdekes lenne, ha ennyire bios-függő (de az Everest is az). Egyelőre viszont úgy tűnik, hogy akinek az 1.6-tal semmi baja, az inkább tartsa meg azt.

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák