Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
stfx
aktív tag
válasz Kokuszkocka #7549 üzenetére
A monitorod tápjában a kondenzátorokat kell cserélni. 1000Ft alatti összegből megvan, vagy keress olyan szervízt aki nem 10000Ft-ot kér a műveletért. Ha mondod nekik hogy a kondikat kell kicserélni a tápjában, mondjanak rá egy árat, akkor szerintem nem mernek olyan pofátlan árat mondani.
-
v!ct0y
veterán
Sziasztok!
Olyan gondom akadt, hogy a monitorom (Samsung 2243SW) játék közbe, hogyha átállítok valamit még ha csak az egér érzékenységét is akkor azonnal kikapcsol és kiírja, hogy not optium mode és az ajánlott felbontást.
Ez eddig csak a BF3 nál jelentkezett de most más játéknál is ez van. -
Kokuszkocka
csendes tag
El Kebir, stfx : Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
bAtt001
addikt
sziasztok
pár napja vettem egy dell 2312hm típusú monitort. nagyon rendben van meg minden működik csak egy kis zavaró hibajelenséget tapasztalok. legfőképpen youtube-nál látom. az a lényeg hogy ha videót váltok és abban a pillanatban amikor elindul egy kis fekete villanást látok a monitoron random helyen egy csíkban, ugyanez történik ha bezárom a youtube lapot amin megy a videó. én a flash-re gyanakszom hogy amiatt történik ez. a laptop kijelzőjén semmi ilyesmi nem tapasztalható. a monitor egy hdmi/dvi kábellel van egy hp probook 4520s laptopra kötve.
örülnék ha tudnátok segíteni mert elég sokat szoktam zenét hallgatni youtube-on és elég zavaró ez a jelenség számok váltásánál -
MASKURA
csendes tag
sziasztok van nekem egy syncmaster710n monitorom csak fehér háttér világit mi lehet a baja
-
sicklife
csendes tag
Sziasztok!
Körülbelül két hete vásároltam egy aoc 2236vwa monitort és az lenne a gondom, hogy feketés szürkés színű háttérnél olyan mintha vibrálna a monitor ilyen fehér vízszintes csíkokat látok és mennek, föl le szerintetek mi lehet a baja?
Választ előre is köszi.
További szép napot![ Szerkesztve ]
"Akkor most vegyél egy ilyet vagy vedd meg ezt" :D
-
El Kebir
őstag
válasz sicklife #7560 üzenetére
próbáltad már a "sharpness" vagy "phase" menükkel manipulálni a képet, más frissítési frekvencián, felbontáson kipróbálni?
gyanús, hogy a jelátalakításban van a hiba, de ha a dvi-vel is ilyen, akkor monitorhiba is lehet. (dvi-vel kicsit érdekes, hogy ilyen futócsík, vibrálás van, gondolom elég halvány, nem fotózható) ( viszont a dvi-dvi csatlakozást kellene használnod, az alapból kevésbé zavarérzékeny)"Igazából valós véleményekre lennék kíváncsi"
-
sicklife
csendes tag
válasz El Kebir #7561 üzenetére
Hát szórakoztam a menükkel, de csak annyit értem el vele hogy halványabbak lettek a csíkok lefényképezni sajnos nem tudom, mert nincs normális fényképezőm csak telefonnal tudnám lefényképezni az meg nagyon rossz minőségü. de van más gondja is a monitornak, mert pixelhibás lett szóval szerintem visszaküldöm, hogy cseréljék ki minden esetre, köszi, a segítséget
"Akkor most vegyél egy ilyet vagy vedd meg ezt" :D
-
Whaazzup
senior tag
válasz MASKURA #7575 üzenetére
Szia.Hallgass axlrose32-kollégára így van de lehet hogy a kijelzőbb kaput ha netán az 5volt megvan táp javítás után a bizti a jelzőn jó és mégis fehér marad akkor kell egy másik elektronika egy kijelzőről ha meg éri a ic cserét neked.ÜDV.
Boxer, imádom. Intelligencia minta képe.//////------ezzel gyorsabb--06204489764
-
HabyRolika
tag
Sziasztok! volna egy kis gondom csak most nem tudom eldönti hogy mitől lehet meg gondolom nem ez a legjobb hely erre.
Van egy Samsung S23A300B monitorom és egy Sapphire 4850 512 Mb DDR3 256bit-es karim! következő a gondom tegnap felhúztam újra a Win7-et előzőleg is ez volt a gépen és a monitornak van egy Magic Tune progija ahol lehet állítani. de ez most nem működik, nagy nehezen az ATI Catalyst-ban feltudtam tenni a felbontás 1920x1080-ra de játékoknál 1600x900 a max amit enged és nem ismeri a monitort a Win7 de a speciális beállításoknál igen. itt egy kép róla[link]
a segítséget előre is köszönömBad Boys Bad Boys a Laci haja dús a Laci haja dús, mint a rántott hús :)
-
jarinka
csendes tag
Ha valamelyikőtöknél előfordult hasonló eset kérnék egy kis segítséget,van egy Belinea 10 30 40 CRT monitorom.A problémám az hogy felraktam az új ATI drivert és elállítódott a monitor beállítása.És hiába állítom be széthúzom,stb.,újraíindítás után elveszíti az előzőleg beállított paramétereket.Win7-ben beállítva 1024*768 100Hz-re.Ja és már felraktam a monitor saját illesztőprogiját is,és így is ezt csinálja.A 11.6-os ATI driverrel még működik rendesen,de hát az új játékok miatt kéne a frissített driver a gépre.Reakciókat előre is köszönöm
-
syl5
őstag
Sziasztok!
LG L1919S monitor-t használok 1280x1024 60 Hz mellett.
Probléma: Egyik pillanatról a másikra elkezdett zajos lenni a kép, nagyon zavaróan.
Másik géppel nem csinálja, 75 Hz-en talán nem csinálja.
VGA: Gigabyte GTS 450
Most cseréltem hűtőventit a cpu-n.
Mi a franc lehet vele szerintetek? -
Szum
csendes tag
Sziasztok!
Elég sok helyen keresgéltem a neten választ a kérdésemre, és itt is visszaolvastam, de nem találtam a megfelelő választ. (Pedig tuti, hogy nem vagyok vele egyedül
Rendszer: http://www.asus.hu/Motherboards/AMD_AM3/M4A88TDV_EVOUSB3/#specifications Alaplap integrált videokártyáját használom.
Hanns-G 28"-as monitorral.
A monitor xp alatt nem produkálta ezt a hibát. (régi géppel)
Most azonban Win7 64 biten néha villog a képe. Egyszerűen elsötétül, majd visszajön. Különösen képnézegetéskor, de bizonyos honlapoknál is előfordul. Olvastam több megoldást, hogy kondicsere, meg tápellátás, alaplapcsere stb, de amikor frissítem a driverét a videokártyának megszűnik a hiba, majd ~1 hét múlva újra kezdi. Elég zavaró, mivel ideiglenes, nem periodikus, csak jelentkezik néha. (volt rá példa, hogy ki be kapcsolt 3szor, míg alt+F4-el be nem zártam a képnézegetőt.)
Hol lehet a baj?
Segítségeteket előre is köszönöm!''A nevem rock''
-
Whaazzup
senior tag
Szia.Valami zavarja esetleg más hálózati alzatba dugd.Mivel csak 15-pines D-sub van ezen a panelon próbálj a Windowsban állítani rajta ha lehet,ha nem,más panel hiba is lehet vannak paneljaim.ÜDV.
[ Szerkesztve ]
Boxer, imádom. Intelligencia minta képe.//////------ezzel gyorsabb--06204489764
-
zorzy4
addikt
Sziasztok. Elromolhat úgy egy monitor dvi bemenet, hogy zavart okoz a számítógép működésébe? A jelenség a következő, a windows elkezd betölteni, majd az üdvözőjük felírat helyett, kikapcsol a monitor és a no sinal jön be, majd elég hosszú idő után elindul gép, de közben is képernyő illesztő hibát ír ki néha. Kipróbáltam alaplapi és ati kártyával is, ezt csinálja mindkettővel, illetve másik géppel is. dsub-on nincs ilyen gond. A kábelt is cseréltem.
A világon csak kétfajta ember létezik, jó és rossz. Mobilmementók!
-
Hegyirabló
veterán
Sziasztok!
Az mitől lehet, hogy a 75hz-es frissítést homályosabbnak látom, mint a 60-ast. TFT kijelzőről van szó.
Köszi!
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
kukulec
őstag
hali, lg lcd monitorom minden leállítás vagy készenlétbe helyezés után erősen pislog. ha sokáig nem ment akkor percekig. mi lehet a probléma?
Luxman L-507ux II, Primare i22, Yamaha A-S801 // Pro-Ject Dac Box S2, SMSL SU-9 PRO // Elac Vela 408, Elac FS 147, Q Acoustics 3030i
-
Mustármag
őstag
Sziasztok
Végre megjött a csere darab a zöld csíkos monitorom helyett.
Viszont az új monitoron van 2db hibás pixel, hány hibás pixelnél igényelhetem a cserét?
(még a 3nap sem telt le, a mai az első)[ Szerkesztve ]
-
fero02
nagyúr
válasz Mustármag #7595 üzenetére
Samsung az ha jól tudom, akkor 1 pixelre is vállal garit (legalábbis pár évvel ezelőtt így volt), de a több gyártónál meg van határozva, h a képernyő melyik területén hány pixel a megengedett. Van erre egy kép, ahol megmutatja a felosztást és ott írja is a pixelhibák fajtáját és számát.
-
Hegyirabló
veterán
válasz Mustármag #7595 üzenetére
Azt nem tudom, hogy hány pixelnél kérhetsz cserét, azt hiszem ezt márka válogatja, de azt tudom, hogy a három nap úgy indul, hogy a vásárlás napja nem számít, sem a hétvége. Tehát elvileg ha ma vetted át, akkor szerdáig él a három napod.
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
Mustármag
őstag
válasz Hegyirabló #7597 üzenetére
Ennek a hírnek örülök!
Elfelejtettem írni hogy egy LG M2780D típusú Led Monitor Tv-röl van szó! -
Hegyirabló
veterán
válasz Mustármag #7598 üzenetére
Hát, ezt tudnom kellene, mert nekem is LG-m van, egyébként nagyon meg vagyok elégedve vele (mondjuk én elsősorban TV-nek használom, csak játékokhoz kijelzőnek).
-
fero02
nagyúr
válasz Mustármag #7598 üzenetére
Azzal ne foglalkozz. Ezt olvasd át és ha úgy érzed, h Téged érint/jogos a panaszod, akkor érvényesítsd a garanciát.
"LG pixelhiba politika
3 napon belül az LG minden pixelhibára (akár egyetlen alpixelre is) cseréli az LCD monitorjait!"Hnap már viheted is vissza.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest