Új hozzászólás Aktív témák

  • Mawyx

    senior tag

    Kiakadok ettől a dögtől:
    "A lakás egy katasztrófasujtotta övezet, kriminális amit ez a dög művelt, kész mázli, hogy kikötöztem a polcokat, mert lerámolta. Ha mozogtak volna, dőlt is volna és a szoba másik felét maguk a polcok zúzták volna össze, nem a róluk lehulló tárgyak."

    "Macs folytatta ma a rombolást, elmosogattam, nem szeretek törölgetni, hanem csurgatóba rakom és onnan fel is használom megint a tányért, elkopna a szekrényajtó, ha mindig elrkanám a tányérokat… Elmosogattam, macs felugrott és azzal a lendülettel ahogy visszaesett vite magával a csurgatót is tányérostól mindenestől :((( ... Ha emelem a kezem, már húzza a nyakát, de mégis megcsinál dolgokat. Nem tudom, hogy pofátlan vagy csak a borsónyi agyával nem fogja fel a helyzetet? "

    A tányérokat kivégezte, nem akart félmunkát végezni, így tegnap a maradékot is összetörte.
    Valamint volt egy függönyöm- már nincs :(
    Széttépte a szúgyoghálót és kiugrott az ablakon :Y
    Egész éjjel sikerült fél órát aludnom percenkénti bontásban, nem tudom mi ütött bele, folyamtosan összenyálaz, dörgölőzik és nyávog, de nem hagyja abba. Nyau,nyau, nyau,nyau, mi baja van? :U +állandóan nyalja magát, rázza a fejét és vakarózik.

    Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)

Új hozzászólás Aktív témák