Új hozzászólás Aktív témák

  • Zsírkrétamen

    senior tag

    válasz baloghgabor #25968 üzenetére

    Szerencsére a cica nagyon ragaszkodó, a maine coon-ok amúgy is ember centrikusok, szerencsére az összes pozitív tulajdonsága meg is van a kicsinek, ami a maine coon-okra jellemző.
    Amikor szanaszét karmolta a kezem és visszabújt, utána kizártuk a kutyát, rögtön ismét kijött és bújt hozzánk.
    Elvileg fajtára jellemző, hogy a többi állattal is jól kijön, tehát ha végre elfogadná a kutyát esélyesen barátok lesznek. A baj az lehet, hogy túl nagy a kutya hozzá képest, illetve azt hiszi hogy meg akarja enni nem megnyalni :DDD
    Várunk még akkor, esetleg ha a kutya nagyon mélyes alszik, odavisszük hozzá hogy megszagolhassa, lehet ez is segítene már.
    A lakásba továbbra sem engedjük ki és esélyesen a későbbiekben is a fő szobája ez marad, attól félünk, hogy elbújik valahova a lakásba ahol nem találjuk meg, és odapisil/kakil. Ha már megbarátkoztak, utána kijöhet, ha már a szobát sem kell zárni. Szerencsére szobatiszta, meg volt hogy eddig milyen almot használtak, rögtön bele is talált, meg igazából számára ez a legtöbb védelmet nyújtó és legtöbb játékokat tartalmazó szoba ;] Na de hogy meg is mutassam a kis ördögfiókákat part 1, part 2.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák