Új hozzászólás Aktív témák

  • _Hunter_

    őstag

    válasz szumoo #1252 üzenetére

    Persze, hogy érdekelnek a történetek.
    A mi macsekunk is szereti a növényeket, de kellő tanítással és sok olyan mondattal, hogy: Luca nem szabad! megtanulta hogy a virág tabu. Persze azért néha néha ő is megrágja őket. :)
    Doboz nálunk is megvan. Az egyik kedves történetem az amikor egy dobozt a szekrény tetejére raktam. A macska teljesen odáig volt hogyan lehetne feljutni. A szekrény előtt volt egy puff. Annak idején élére állítottuk, hogy kisebb helyet foglaljon. Erre nézem a macska a puffról a szekrény legtetejére felugrott. Mondom ilyen nincs. Levettem újra megcsinálta. A levegőbe lökött még magán valahogy egyet de sikerült neki. Erre nézem minek mentél te oda. Hát persze hogy a dobozba mászott bele. :)
    És minden szívfájdalom nélkül a szekrény tetejéről az ágyra le. Utána rájött hogyan tud felmenni a másik szekrényre, onnan meg csak szórakozásból átugrott a másikra. Egyszer jól megjárta mivel táska van az egyik szekrényen.Annyira rákészült, hogy mikor ugrott a táska leesett ő meg a nyomtatómra. :D
    Olyan kis kajlák tudnak lenni. Mindig mosolyt tudnak csalni az emberre szerintem. Ezt főleg a buszon tapasztaltuk mikor szállítottuk.

    Éld úgy a jelened, hogy tudd az lesz majd a múltad, ami meghatározza a jövődet!

Új hozzászólás Aktív témák