Új hozzászólás Aktív témák
-
gyapo11
Topikgazda
Ez az, akkor mégis van kisméretű sashimi.
A filéző kicsit nagy, de amúgy szerintem evéshez tökéletes a keskeny penge. Az íveltségre annyira nem lenne szükség, viszont javítja a nagyobb szögben tartott kés használhatóságát, és jobban átmegy pl. egy nagyobb darab sajton, karalábén vagy bármi olyanon, ami tapad a penge oldalához. A japók szeretik lent hagyni a hegyet az enyhén ívelt élnél, ez csak kapargatja a deszkát, ha magasabbra emelem a markolatot. Ha föl van húzva a hegy mint egy katanán, akkor a végével is lehet vágni, sőt, az a legtöbbet használt része az élnek, és az találkozik legtöbbet kerámiával/zománccal, mikor a tányérban/tepsiben vágunk valamit.menyország -> mennyország, akadáj -> akadály, jótálás -> jótállás, Iphoneal > Iphone-nal, kisuly > kisujj, csővet > csövet
-
gyapo11
Topikgazda
Nézem ezt a vésőélet, hogy fenik ezt otthon a japánok? Van egy középső szürke sáv, az gondolom a köszörülés, ahol vékonyodik az anyag, majd jön egy másik sáv, ami vagy maga az élszalag, vagy még az után jön egy vékonyabb élszalag. Ha nagyítom, mintha lenne ott egy nagyobb élszögű vékony élszalag. Mert ha nem lenne, akkor mekkora szög ez? 10 fok?
Hogy lehet ezt úgy fenni, hogy szép is maradjon? Csak valami vezetett kővel, pl. Lansky?menyország -> mennyország, akadáj -> akadály, jótálás -> jótállás, Iphoneal > Iphone-nal, kisuly > kisujj, csővet > csövet
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Házimozi haladó szinten
- SkyShowtime
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Van, amit nehéz lett megtalálni a Google keresőjével
- RAM topik
- Linux kezdőknek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...