Új hozzászólás Aktív témák

  • den89

    tag

    válasz Phülöp #14750 üzenetére

    De azért választanék, ha nem haragszol. Látom, most nagyon ki lett hegyezve a méh témára és rám a dolog. Szerinted, ha nem permetezek a kertben, attól nem lehet beteg a családom? A sok szartól, amit elfogyaszt az ember? A stressz, a rossz levegő, a genetika, stb, stb?

    Ahogy írtam, vigyázok a méhekre, amennyire lehet. De ne tegyük már egyenlővé a családom óvását, a méhek óvásával. Most engem akartok győzködni, hogy ne permetezzek? Folytassátok még több száz millió emberrel, akik sokkal jobban károsítják a környezetüket, mint én...

    Nektek hogy néz ki a kertetek? Sok virágzó növény, virág, fa van? Vagy csak fű és örökzöld? Nem permeteztek semmi ellen? A fűben sem a gazt? Nem műtrágyázzátok a füveteket? Nem locsoljátok a füvet? Meg szoktátok hagyni nagyra a füvet, akár gazosan is? Vagy 5-7 naponta nyírjátok? Mert ez mind-mind hasonlóan káros akár a méhekre, a földre, a környezetünkre, mint a gyümölcsfa permetezés.

    Csak otthon megtermelt, bio gyümölcsöt és zöldséget esztek? Vagy megveszitek a boltban? Igen, én próbálom minimálisra venni a permetezést. Fentebb is írtam, hogy papíron kellene úgy permetezni, ahogy leírtam, de én nem szoktam annyiszor. Sőt bioszereket és rovar csapdákat is használok.

    A lemosóra is hiába mondják, hogy bio. Az sem 100%-ban az...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák