Új hozzászólás Aktív témák

  • Gzula[HUN]

    őstag

    válasz paler #94717 üzenetére

    A HP50-en kívül a másik kettő nekem is van. Az X2HR vsz. csak egy másik X2HR-re lesz cserélve, már ha egyszer szétesik. Nem mostanában fog bekövetkezni. Szerintem alternatíva a Beyer 990pro, meg az X3 lenne, valamint a beszámolók alapján esetleg egy használt old school 400-as vagy 400S Hifiman.
    Beyert nem próbáltam, arra én is kíváncsi vagyok. Az X3 az X2HR-hez túlározott, és abból is hiányzik a dög. Egy melegebb erősítővel lehet rajta segíteni, csak röhej, hogy egy hangyányit jobb hanghoz 2X annyit kell költsél.
    Egy "átlag" teljesen nyitott fejhallgató az X2HR-hez képest tud szebb vokált, csillogóbb magasakat (mondjuk ezt nem nehéz felülmúlni), nagyobb teret tud adni. De basszusból nem lesz annyi dög. (Bass) Gyorsaságban esetleg tud valamennyit kompenzálni, de az nem biztos, hogy ugyanaz az élmény.
    Aztán lehet beleszerelmesedsz valamelyik Hifimanbe (4XX?), ki tudja.

    Ha én feljebb lépést fontolgatnék X2HR-ről, akkor
    A./ Balanced kimentettel is rendelkező DAC/AMP (ifi Zen V2?) + Fidelio X3 - a zsebbenyúlós, ja meg egy jó minőségű 2,5mm->4,4mm balanced adapter
    B./ Használt Hifiman 400S.

    A bőr/műbőr párnát meg nem véletlenül hoztam fel, a Pioneer SE-A1000-esemben nótóriusan keresem a bass-t. Egyszer, kb. 4-5 pár párna után a Superlux 681EVO műbőr párnájával találtam meg, azzal tök jó volt. Erre kikeményedett az a X@r rajta úgy, hogy alig használtam. Így meg már nem annyira jó. Aztán meg most kíváncsiságból próbáltam ki az OneOdio Monitor 60 (egyébként világbajnok kényelmes) párnájával, és még jobb lett vele a hang, mint az EVO párnával. Csak az fél-1cm-el kisebb, szóval ha egyszer rám szakad a bank, akkor 10,5cm-es méretben még egy ILYET tuti berendelek.

    [ Szerkesztve ]

    Eladó Meze 99 Neo: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/gzula_hun/index.html

Új hozzászólás Aktív témák