Új hozzászólás Aktív témák

  • mvkly

    senior tag

    Megjött ma az MS5T, egyedüli refereciaként egy ezeréves Audioton lehetne és különben se volt rajtam fejes vagy 10 éve. Úgyhogy a Pioneer-t csak önmagában tudom értékelni. Így talán értelme sincs, de annyira meglepett a hangzása, csak írok már pár szót róla.

    Nem vártam, hogy ilyen szépen fog szólni, telt, meleg, az összes mély a helyén és torzítás mentes még nagy hangerőn is. A közepet nem tudom értékelni, ahhoz nem vagyok ideológiailag eléggé képzett, de egy picit talán beesik a 2 szék közé. Egyáltalán nem rossz, de nem dominál (vagy a fülem sz*r). A magasak tiszták, nem szikráznak (ez a jó szó?). A térhatás/színpad nekem tökéletes, HA jó az alapanyag. Most ezt hallgatom vagy fél órája, yt+mp3, de a fentieket ebben hallom ki egyelőre a legjobban egyszerre. A FLAC-jeim mind 80+ évesek, ott nemigen van még stereo sem, nemhogy színpad, vagy teljes hangkép.
    Természetesen erősítőről megy, alaplapi se rossz (oda kell az y adapter), mobilról is elég jó.

    Ami negatívum, de persze nem az :) , hirtelen válogatós lettem a zenei minőséget illetően. A felkonvertált FLAC-en is meghallani a hibákat, hát még a yt-on, vagy a régi 192kbps-os letöltéseim egy jó részén.

    Számomra tökéletes ez a fejes, innen is köszönöm a tippet, nem hiába az egyik sláger ajánlat a topic-ban, ebben az ársávban. Rég nem élveztem ennyire a zenehallgatást, a hangfalakat nem sűrűn tudom elengedni lakótelepen.

Új hozzászólás Aktív témák