Új hozzászólás Aktív témák

  • freelanced

    addikt

    válasz Gzula[HUN] #93135 üzenetére

    Köszönöm a válaszod.

    Igen, olvasgattam én is vissza kicsit. Egyébként mi az oka, hogy ekkorát esik az ára? Mármint ugye 300+ eredetileg pl az Amazon szerint, de sok másik fejhallgató is ennyi mégsem esik ekkorát. Csak kíváncsiság, nem tartozik a témához konkrétan.

    Köszönöm a HD599 SE linket is. Róla mit tudnátok elmondani?

    Igazából a HD600 esetén a részletgazdagság is olyan volt ami megfogott, hogy ez most a hangkép jellegzetessége, vagy másé, azt nem tudom, de az előtte levő füleseimhez képest más világ.

    Igen, láttam én is a használtat meg olvastam az akciókról, ezért is kérdeztem, hogy milyen. Az is szempont lenne, hogy esetlegesen ha nem válna be el tudjam adni anélkül, hogy hatalmas bukó lenne (mint pl egy új fejhallgató esetén). Nem tudom, hogy az X2HR mennyire keresett, hogy látjátok? Azért eladható, vagy kevésbé ismert, népszerű?

    Kényelem terén jól hangzik amit írsz, bár gondolom elég relatív ez az egész.

    Dorien

    Köszönöm neked is a választ. Jól hangzik amit írsz, kinézetre kényelmesnek tűnik de tényleg meg kell látni azt hiszem, van akinek jó van akinek nem, azok alapján ahogy olvasgatom amiket írtok tényleg emberfüggő. Például próbáltam egy DT770-et is nemrégiben, és a HD600-hoz képest szorosabb. Nem állítom, hogy kényelmetlen, de a mostaninál mintha rajtam sem lenne a fejpánt, meg a párnát sem nagyon érzem ha nincs nagyon meleg. Tehát összességében bármennyit benne tudok lenni, anélkül, hogy figyelnék rá, hogy a fejemen van, vagy zavarna. Szerintem a súlya, a vékony pánt, annak párnázása és a kis szorítóerő az ami miatt ilyen.

    ________________________________

    Köszönöm a többieknek is a közvetett, vagy közvetlen hozzászólást, nem is vártam, hogy pontos másolatát kapom a HD600-nak, nem is feltétlenül gond, mert ha azonos lenne, nem lenne létjogosultsága, az, hogy a hangzás tetszik-e majd, úgy is akkor dől el ha kipróbálom, meghallgatom. A kényelem volt az ami inkább döntő mert azért sokat és hosszan használom, na meg a strapabíróság is. Nem ütöm vágom, de azért van egy kettő füles, ahol egy két év után megadja magát az alkatrész. Egyébként a leírásaitokból is azt lehet leszűrni, hogy relatív ez az egész kényelem kérdés is valamennyire, embere válogatja, hogy épp az ő fejformájához képest mit nyújt, szóval nem lehet ebben sem közös nevezőre jutni. Azért megköszönöm a visszajelzéseket, mert ha más nem hallok pár véleményt, tudom, hogy esetleg melyik rész lehet sarkallatos az adott fülesnél.

    Ha esetleg eszetekbe jutna ebben a 30-40.000 körüli árkategóriában más akár zárt, akár nyitott azért szóljatok még, hátha találok jó áron / használtan.

    Egyébként a Beyerekről mi a véleményetek a 40 körüli kategóriában? Mondjuk jó eséllyel azért egy X2HR magasabb szintet kellene, hogy képviseljen mint a fele annyiba kerülő társai, nem? Vagy nem szabad kiindulni az eredeti árából?

    Köszönöm! :R

    Gentleman, you had my curiosity, but now you have my attention.

Új hozzászólás Aktív témák