Új hozzászólás Aktív témák

  • UserX

    őstag

    Bocsi, már többször kérdeztem, de még mindig nem 100% az új rendszerem. És nagyon láma vagyok ebben a kérdéskörben!!! :B

    Vadi új Magnat LZR 980.

    PC-ről van hajtva, alaplapi hangkártyával (Realtek ALC662 @ Intel Lynx Point PCH), másra nem is lenne használva. A felhasználás elsősorban zenehallgatás (FLAC), filmnézés, 10-ed sorban némi játék.

    1. A hozzáadott kábel rövid (160 cm), ezért átmeneti megoldásként rendeltem egy ilyet, ami tegnap meg is érkezett:

    [link]

    A PC-be ok, a fülesbe nagy. Felhívtam a boltot és azt mondták, hogy a bemenete 2, 5 mm-es. Olyan kábelt azonban, aminek az egyik vége 2,5 mm (egyenes), a másik 3,5 mm és legalább 2 m hosszú nem találtam, még az Ali-n sem. :( Rendeltem egy átalakítót, ha minden ok hétfőn megjön. 4 tűs, azzal menni fog (kérdezem a hozzáértőket)??? Köszönettel venném, ha valaki linkelne egy megfelelő kábelt, akár az Ali-ról is. :R

    2. Szintén hozzá nem értő vagyok. A fenti felhasználásra hogyan járok jobban (már hogyha ez a kábel ügy rendeződik), a minőség fokozása érdekében:

    Később veszek egy normális hangkártyát vagy DAC (amit nem is tudom pontosan, hogy micsoda :B ), esetleg mindkettő, de írjátok meg, hogy mi a prioritás. A belépő kategória érdekelne, amiért érdemes pénzt adni. A hangerővel nincsennek gondok.

    Bocs, ha hosszú lére eresztettem, kösz, ha elolvastad. :)

    Előre is THX! :R

Új hozzászólás Aktív témák