Új hozzászólás Aktív témák

  • verybigboy

    senior tag

    válasz Gzula[HUN] #88167 üzenetére

    "Bundás" hibrid. ... oneodio-ra?

    Miért lett lecserélve az eredeti pro50-es párna ... van valami oka, nem hinném hogy elhasználódott volna ... vagy igen?!?!

    Amúgy itt Oneodio pro 50 mellett eljárt az idő? Csak mert kb 1 évvel ezelőtt relatíve favorit volt itt, én is akkor vettem az elsőt (a másodikat pedig épp tegnap rendeltem le).

    Takstar82pro - Philips Fidelio X2HR - Oneodio pro 50 felállásból kb. 85%-ban az Oneodio van a fejemen, a maradék 15%-on osztozik a másik kettő. Loxjie D10 és Oneodio Pro 50 nekem nagyon jó párosnak tűnik, itt végre hallom azt amit pl. Yamaha HPH MT7-nél nem, vannak magassak (is), nem mintha egy zárt ajtó mögül hallnám a zenét (attól eltekintve hogy kényelem oldalról is ég és föld a külömbség, és sajnos NEM a Yamaha javára! ... itt persze azt is hozzá kell tennem, többen azt mondtátok egy hibás darab kerülhetett hozzám, az is meglehet, de nálam nagyon nem az jött amit én előzetesen vártam ... s még kényelmetlen is volt.

    A felsorolt mindhárom füles Takstar82pro - Philips Fidelio X2HR - Oneodio pro 50 kényelemből csodás (teljesen más szint mint pl. ami a Yamahánál volt) ... tán ott is az Oneodio a legkényelmesebb, utánna a Takstar, de nem sokkal szorul a 3. helyre a Philips X2HR.

Új hozzászólás Aktív témák