Új hozzászólás Aktív témák

  • K1LLMy53Lf

    senior tag

    válasz Ear001 #87101 üzenetére

    én ebben az esetben örülök, hogy eddig csakis gyenge/rossz rendszereket hallottam :)

    Egyébként az SL150-es fejeshez pici "infó-szerűség", hátha segít/ad pluszt: mivel IEM fronton több mindent hallottam (főleg az árkategóriájában, fejesből szerintem semmit ezen kívül), kíváncsiságból előszedtem az Ostry KC06A IEM-et.
    6+hónapja nem szólt, tehát nem mondanám bejáratottnak.
    Világosabb hangú, mint az SL150, és emiatt nagyon erős a függöny mögötti ének hatás az sl150nél váltogatva őket, de kb mindenben jobb is az Ostry.
    Tény, erősebb V, de nem csak egy nagyon szűk tartományon van a mély emelve és nincs ebben akkora hirtelen esés feljebb.
    És vannak benne magas hangok is, nem vékonyodnak el, igaz, karcolnak picit, ahogy a mélyek is ütnek picit, de legalább feszesebbek.
    Térérzet, imaging, layering is jobb 1-2fokkal.
    Ez ugye egy BB sub $50 IEM.

    Ettől függetlenül teljesen jó, hallgatható az SL150, főleg, ha valami világos forrás van előtte (Xduoo X3 dob rajta, de tény, h a magashiányt nem ez sem orvosolja).
    nem tudom a mostani alaplapi/teló chip-eket hogy hangolják, de ha olyan, mint amiket régebben én hallottam, tehát erősebb V, akkor nem biztos, hogy ez a legjobb választás, legalábbis az én ízlésemnek tuti nem.
    Mondjuk "extrém" basshead embereknek lehet tetszene úgy :)

    "...Beatus Vir Qui Suffert Tentationem..." Pü-ben keress, max a topikba írj, de emial-t hiába küldesz, nem szoktam nézegetni. köszi.:) Csakis ELŐREUTALÁS esetén postázok!!!

Új hozzászólás Aktív témák