Új hozzászólás Aktív témák

  • Sinesol

    veterán

    Sikerült ma kipróbálnom a Beyer DT240pro-t, egész kellemes fejes, meglepően jól szólt.
    Kellemesen meleg hangja van, nem túlságosan vészes mélykiemeléssel, kellően jelen vannak a közepek, a magasak pedig a márkától szokatlanul alig vannak kiemelve. A 660s-hez képest természetesen kevésbé részletes/tiszta, de bőven vállalható így is, nincs nagy gond.

    A párna kb. ott körül van, mint a CAL mérete, annyi különbséggel, hogy itt nem ovális, hanem kör alakú. Nekem mindkettő éppen belefér a circumaural-ba, de határeset, sokaknak lehet inkább supraaural. Akármi is legyen, a párnák nagyon kényelmesek, puhák.A fejes maga nem túl nagy, de egész jó minőségűnek tűnt, kicsit nehezebb is a ránézésre becsült súlynál, lehet van benne valami fém is, de különösebben ezt nem nagyon néztem, nem tudom.
    A kábelbe tudok igazából belekötni, mivel a csavart kábel nem épp a kedvencem, bár itt kellemes meglepetés ért, mivel egészen rugalmas és könnyű a kábel, még talán hordozni is elmenne. Szerencsére azért cserélhető.

    Overall nagyon kellemes benyomás, jó tipp akár otthonra, akár hordozható fejesnek.
    Bár épp erről jut eszembe, hogy nem annyira könnyen hajtható, viszonylag jobban fel kell venni a hangerőt mobil eszközzel. Szvsz nagyon odatette a fejest a Beyerdynamic, ezen a 30k környéki áron nem sok vetélytárs van, a gyakran emlegetett M40x pl. semmilyen téren nem ér a közelébe szerintem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák