Új hozzászólás Aktív témák

  • Bodor

    veterán

    válasz ngergo0831 #84355 üzenetére

    "Szerinted hangzásra melyik jobb?" Azt, gondolom, hogy nem lehet kijelenteni, hogy az egyik jobb, vagy rosszabb ,mint a másik, mert először is mindenki mást ért "jobb" alatt, másrészt szerintem a két fejes nem egy ligában játszik.
    Azt sem lehet tudni, hogy neked milyen hangkép felel meg jónak, mi az amit keresel, milyen zenei stílust hallgatsz leggyakrabban.
    Ezért ne hallgass senkire, csak a füledre, azaz hallgasd meg azokat a fejeseket, amik érdekelnek.
    Az én szubjektív véleményem a következő:
    Az M50 vagy M50X nem igazán alkalmas minőségi zenehallgatásra számomra, mert a maga korlátozott módján inkább analitikus típus, amit nem szeret igazán mindenki, illetve ez inkább zeneszerkesztés vagy stúdióbeli felhasználásnál fontos tulajdonság. Kevés a tere és a részletező képessége, egyszerűen úgy mondanám, hogy nem tudsz vele elmerülni a zenében, mert nem elvarázsol, hanem mindent durván odatol az arcodba.
    A DT770-nel viszont szerintem élvezet a zenehallgatás, egy sokkal világosabb hangképpel és nagyobb , levegős térrel rendelkezik.
    A közép és magas tartomány nagyon finoman részletez, és az egész hangzás olyan gömbölyű. Mélyek tekintetében elmarad mennyiségben és talán mélységben is az M50-hez viszonyítva, de ez egyáltalán nem jelent hátrányt, nekem nem volt hiányérzetem a DT770-et hallgatva. Azért elektronikus zenéhez, Drum & Bass, Dub, Dubstep stb. nem ezt a fejest ajánlanám...
    Szóval ár/érték arányban a DT770 Pro megérdemli azt az előkelő helyet, amit itt a fórumon is sokan tulajdonítanak neki. Ehhez persze szeretni kell azt a bizonyos "Beyeres" hangzást, ami vagy megvan, vagy meg lesz... :) ( Vagy nem )

    (UI: ha esetleg ellenállhatatlan vágyat érzel, hogy felújíts egy olcsón kapható Beyerdinamic DT-831-et, hát szívesen segítek benne) :K :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák