Új hozzászólás Aktív témák

  • Gzula[HUN]

    őstag

    válasz A Mágus #83098 üzenetére

    Ezeknek a "közös őse" az M290 volt. Annak is volt valami TV-s változata annyi különbséggel, hogy tök ugyanúgy nézett ki, mint a 290-es, csak volt hangerőállítója a vezetéknek.

    Nem tudom, hogy mennyit változott azóta a minőségük (úgy tippelek tartósabbak nem lettek), de 290-esből nekem volt 2 is, és azoknak a csukló fölött tört el a pántja, és a gumi is kinyúlt a fejre simuló résznél, és lifegett. Hangja erősen mélyre orientált, ami akkor összehasonlítás hiányában még tetszett is, valamint nagyon kényelmes is volt. A "továbbfejlesztett" változat a 390-es meg még vékonyabb párnával jött ki, mint az elődje. Annak már neki se futottam.

    Ha egyébként elégedett voltál Pioneer SE-M285TV hangjával, de le tudsz mondani a hangerőszályzóról, akkor szerintem maradj a Pioneer SE-M531-nél.
    Az 521-es amúgy szerintem tök ugyanaz, csak egy gagyi "hártyás" párnával, ami kb. fél év után el kezd lemálni róla. Ez se probléma alapvetően, ha van érzéked a DIY-hoz. Le kell a párnát szedni, lecsipkeded ekkor róla a még le nem málott részt is, a lecsupaszott textil párnát kimosod mosózsákban, és tádáááám, kész a quasy Pioneer M531 kici óccón.

    Ha kell a hangerőszabályzó, akkor szerintem inkább válassz egy Philips SHP2500-at. A gagyibb, igénytelenebb külső ellenére (valamennyire) tartósabb anyagból van, és amíg nem lapul ki a használattól a textil párnája, addig basszus is van benne. Cserébe könnyebben találsz hozzá 95mm-es utángyártott fülpárnát.

    Eladó Meze 99 Neo: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/gzula_hun/index.html

Új hozzászólás Aktív témák