Új hozzászólás Aktív témák

  • spanyoll

    addikt

    Sziasztok!

    Héten kezdek új helyen ahol telefonos ügyfélkapcsolatis leszek. Céges fülhallgatók óccsó Logi cuccok amennyire láttam, úgyhogy már előre nézelődök, hogy betanulási időszak utánra legyen valami rendes fejhallgatóm.

    Úgyhogy:

    1.) Hol szeretnéd használni a fejhallgatót? irodán belül
    2.) Milyen célra szeretnéd elsősorban használni? telefonálás 95%ban, ergo (tudom, nem ajánlottak a gamer fejhallgatók és társaik, de nekem most mégis fontos lenne, hogy) fontos, hogy jó, lehajthatós, nagyrészt csak az én hangom felvevő mikrofonja legyen
    3.) Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg? passz (minél kevesebb, de ha van strapabíró amit később használhatok itthon is, akkor befektetek egy jobba)
    4.) Új vagy használt? új
    5.) Circumaural vagy supraaural? circum
    6.) Zárt vagy nyitott? zárt
    7.) Milyen hangzást vársz a fejhallgatótól, mi az, ami zavar? semmit. fejemen fog rohadni és emberekkel beszélek rajta. ha épp nincs semmi ilyen és csak chatelek vagy mailezek akkor meg zene, de az audiofil - süket ember skálán a másodikhoz vagyok közelebb , tehát nincs tényleges igényem ezzel kapcsolatban
    8.) Honnan vásárolnál? webshop, de amúgy tökmindegy
    9.) Milyen forrással rendelkezel (miről hallgatnád)? pc, usb port lehetőleg

    +1: Fontos, hogy nagyon nagyon kényelmes párnázása legyen, hogy ha tényleg órákon át a fejemen van, akkor se pálljon be alatta a fejem nagyon.

    Köszi előre is!

    "Super perfundo on the early eve of your day."

Új hozzászólás Aktív témák