Új hozzászólás Aktív témák

  • Gzula[HUN]

    őstag

    válasz Hópihe5 #82931 üzenetére

    Amelyik jobban megy a ruhájához. Egyik se fogja valószínűleg sokáig bírni, azt vedd meg, amelyik tetszik neki. Amit ajánlanánk, az meg nem fog a ruhájához passzolni :D (egyébként meg lásd (#82937) Samtya)

    (#82935) Zsiráfnyál: Neked kell eldönteni, hogy a bele vágsz-e a párna cserébe, mármint az MH751 esetén. Nem tudom, mennyire megy a DIY, ha tényleg ennyire bonyi a párna csere, én azért 2X is meggondolnám. Nem azt mondom, hogy lehetetlen, nyilván meg lehet csinálni, de elég körülményes. Ha talász is hozzá méretben passzolót, még mindíg kérdés, hogy van-e rajta perforáció, stb.

    Cloud Alpha nem volt még a fejemen, Cloud 2. viszont igen. Annak nem tetszett a párnája, mivel nekem nagyon "tapadós", meg "összesős" volt, legalább is a gyári műbőr párnájával. Egyébként meg voltam vele elégedve. Méret ugyanaz. Találsz hozzá minőségibb, dedikált kínait (egy terep színűt tuti rendelek magamnak is egyszer) meg komerszet párnát is, azoknak is jó a minősége. Persze a hang valamennyire változik párnacsere esetén.

    (#82937) Samtya: A LEWITZ HP8500-nél tök jó, hogy a tulajdonságainál 50mm-es drivert, a specifikációnál meg 53-at ír. Amúgy szimpi reskin.

    (#82939) Samtya: Az MDR-1A-é ovális, nem kerek. Textil párna esetén még csak-csak, de műbőrnél probléma lenne.

    [ Szerkesztve ]

    Eladó Meze 99 Neo + Hifiman HE400SE https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/gzula_hun/index.html

Új hozzászólás Aktív témák