Új hozzászólás Aktív témák

  • Remus389

    veterán

    válasz fehér_ember #77967 üzenetére

    Na hát ez dicséretes, és elhagyták azt a gusztustalan barna-vajszínt is, szép feketés-ezüst, ez jó.

    Mindegy amikor én vettem, akkor pedig a HD 579 volt 99 dollár akcióban, postával végül 43 ezer forintot emeltek le a számlámról, abból visszaküldtek 2 ezret(árfolyamkockázat gondolom), így 41 ezerbe került. Már nem emlékszem, talán Áfá-t is számoltak rá, nem tudom hogy jött ki a 41 ezer, de ez is annyira fog kijönni.

    31 ezerért adtam el. Jófogáson különben van egy 579-es 28-ért(nem neked mondom :) )

    Én az 579-esről tudok nyilatkozni, tök jól szól(t), nem igényel erősítést, inkább semleges, neutrális hangja van, a közepek igen szépek, a mélyek is okésak, meg a magasak.

    A 599-es pedig nagyon picit más, kicsit több basszus és magas, a közepes hangok rovására.

    Ízlés kérdése, de egy német tesztelőnek jobban bejött a 579-es hangja, tehát tényleg csak ízlés kérdés. Az ára és a színe miatt pedig egyértelmű volt nálam a 579-es.

    A 6XX-el is összevetettem, biztosan állítom, hogy átmennék egy vakteszten. De amíg nem hallottam a 6XX-et, az 579-estől is néha leestem a székről, annyira tetszett. Egy hangkártyát azért megérdemel és meghálál, alaplapiról ne nyomassa senki. :D

    Az 569 és társai gyengébbek, azokra rá sem néztem, csak a 579 és 599 jöhetett szóba. Még azt hiszem AKG-kat nézegettem ebben az árkategóriában.

    Nekem egyébként bejön a Massdrop, jóárasít. A Focal Elex-et már említettem, ha rámtörne az audiofilizmus. Vitatható hogy megéri, ha a többi Focal-hoz hasonlítjuk, akkor igen, hisz 1200 dollárt "ér" (ha tudása alapján belőnnénk a Focalos árcédulát), de "csak" 700 dollárt kérnek érte. Tehát olyan mint a 6XX, csak magasabb árkategóriában. Ezért tetszik, mert "megéri". Mondjuk a 6XX az tényleg megéri.

    [ Szerkesztve ]

    Már csak egy darab maradt!!! https://hardverapro.hu/apro/burson_v5i_dual_opamp-ok_2db_2/friss.html

Új hozzászólás Aktív témák