Új hozzászólás Aktív témák

  • RoryBreaker

    aktív tag

    Sziasztok,

    Fejhallgató vásárlása előtt állok és tanácsokat szeretnék kérni itt is, hogy merre induljak el.
    Jelenleg ami fix, az egy Audiolab Q-DAC. Erről hajtanám meg a fülest, a forrás jellemzően Tidal, abból aztán ami van masterben az, ami nincs, az meg CD minőség.

    Volt egy Sennheiser hd280pro-m, annak a hangja tetszett, de nagyon kényelmetlen volt, ezért inkább circumaural kellene mindenképpen.

    jelenleg egy AKG 242HD-m van, de az se nem kényelmes, a hangja sem tetszik.

    Hogy nyitott vagy zárt, fene se tudja. A Senn. zárt volt.
    Ami fontos, hogy nem stúdió füles kell, nem analizálni akarok, csak zenét hallgatni jó minőségben. Ja, igen. Nem szeretem a túl lineáris, basszus nélküli fejhallgatókat. Legyen basszusa. Legyen benne dög, de szépen is szóljon. Most, hogy nyitott vagy zárt, édes mind1. A hangminőség a lényeg.

    Az ár kb 100e. lehet használt is, (persze csak makulátlan.)

    Ami szimpatikus az az ATH-MSR7SE és a Sony MDR-Z7 a leírások alapján, de mivel az ország szélén lakom, mindentől messze, a meghallgatás elég nehézkes, ezért is kérem a segítségeket, hogy ezekkel az igényekkel, merre induljak el kb. Tényleg ami fontos, ne legyen basszus hiányos.

    A zene amiket hallgatok: jazz, rock általában.
    (Ja, természetesen semmiféle vezeték nélküli szarság nem kell......)

    Köszi!

    Rog Strix B-760i Gaming Wifi, 32 GB DDR5@6000, i5-13500, Asus RTX 4060 OC Dual, 1TB Samsung 980 Pro, Be Quiet Pure Power 1000W Gold 80+, Noctua NH-12UA + Noctua házventik, Asus AP201 Mesh ház

Új hozzászólás Aktív témák