Új hozzászólás Aktív témák

  • #56474624

    törölt tag

    válasz ribizly #69234 üzenetére

    A gyári műbőrpárnával valamelyest (mély is több kicsit), az olcsó kínai műbőrrel még inkább, utóbbival a legkiegyenlítettebb.

    Időről-időre még mindig belehallgatok a DT770-be (ezért jó, hogy ha családon belül marad :D ), bár nekem a 32 ohmos edition volt. Most már én is azt érzékelem, amit anno krichd1 írt róla, hogy kellemetlenül torzít magasban. Meglehet, hogy ezt a gyenge forrásom jótékonyan elfedte, mikor még aktívan használtam.
    Aztán ott van az is, hogy a lestrapált párna jótékony (csillapító) hatással volt a magasakra is, de még inkább a mélyekre, valószínűleg már "szelelt" valahol, ezért. De most, a pár hónapja rátett plüssel valami brutálisnak érzékeltem a mélykiemelését (is), nem vagyok benne biztos, hogy a gyári bőrrel durvább. Azt hiszem, a közeljövőben meg fogok ejteni egy EDT770V vs EDT770S tesztet addig, míg mindkettő újszerű állapotú.

    Az biztos, hogy nálam a DT770 nem enyhén, hanem masszívan V. A Superlux HD330 a gyári párnájával hallgathatóbb, sőt, nem érzékelem technikailag sem rosszabbnak.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák