Új hozzászólás Aktív témák

  • ribizly

    veterán

    Ugy alakult, hogy egy AKG K7XX-el bővült az itthoni szett (még így a DT1770 előtt), valamint ezzel egyidőben kölcsönkaptam az egykoron szintén nálam vendégeskedő AKG K702-t a Sennheiser HD6XX mellé.
    Nem is tudom hol kezdjem.
    Kezdjük a kényelemnél, ami nálam mindig is egy komoly kérdés. Az új fejpánt szerintem kicsit kemény, de ez majd betörtik. A K7XX ugyanolyan amúgy, mint a széria többi része, kivéve egy dolgot, az pedig a párna. Atya ég! Én nem tudtam mire ez a nagy örömködés, de most megpróbálom leírni milyen is. Volt már valakinek Dormeo-s memóriahabos párnája otthon? Na az egy nagyon kemény és lassan beálló memóra hab és kb. ilyen van benne kicsiben. Komoly másodpercek telnel el, mire visszanyeri eredeti állapotát, miután megnyomorgatja az ember. Nagyon kellemes.
    Van ez a szösszenet az AKG K701 / K702 / Q701 / 65th Annyversary / K712-ről, aminek igazából (leszámítva, hogy a K712-t lenne jó még hallani) szerintem minden szava igaz.
    A K702 egy kicsit harsány, világos, részletes nagy terű, szellős fejes.
    A HD6XX (HD650) tudja már kb. mindenki milyen: lágy, kicsit mélybe húzó, homályos, megengedő, ... Nevezze mindenki úgy, ahogy akarja.
    Na a K7XX egy fura képződmény számomra. Kezdjük ott, hogy egy random számot meghallgatva és váltogatva a K7XX tűnt a leginkább élvezetesebbnek. Minden hallható benne, részletes, viszonylag gyors, jó tere van (legalábbis a HD6xx-től nagyobb), de még mellette tisztábban is szól. Ami kicsit meglepett, hogy a mélyei erősebbek a HD6xx-től. És még hol van ez a bejáratástól...

    Őszinte leszek. Nem vártam ettől a fejestől semmi extrát, de most úgy érzem (és csak a különbségek miatt), hogy van helye itthon. Még lehet változik ez a véleményem, de egy kicsit még mindenképpen marad.

    |•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|

Új hozzászólás Aktív témák