Új hozzászólás Aktív témák

  • Bodz

    Topikgazda

    Feltettem a HE-400-ra a szövet párnákat, ha már pár hozzászólással korábban szóba hoztam. Csak most tűnt fel egymás mellé téve a bőrrel, hogy ez bizony vastagabb. Csupa pozitív változást okoz, egy sokkal jobb fejhallgatót kapunk. Kényelmesebb is, bár a vacak pánt okozta fájdalmon ez sem segít. Szóval még szélesebb lett a tér, már elég irreális is egy fejhallgatótól. Vicces, de nagyon élvezhető. Pár számnál valahonnan a koncert helyszínétől elég távolra, a falu másik végére került pár zenész. :)) Na jó, annyira nem vészes, picit talán túlzok... Világosabb is lett a hang, de persze sötét maradt úgy alapjában véve. A közép tartomány előnyére változott, de nagyon, ezen nincs mit ragozni. A mélyek ugyanolyannak tűnnek. A néha furcsa magasak egy picit barátságosabbak lettek, talán nem is büntetnek már annyira a rossz felvételekkel.
    A nálam tapasztaltabb emberek leírásából azt veszem ki, hogy 10000Hz környékén van némi kiemelés, ez okozza. Ezt úgy magamtól sose mondtam volna meg. :)) A varázs EQ segítségét kérve, ja, tényleg, nagyrészt orvosolható a dolog. De továbbra is tartom a véleményem, hogy "értelmes" zenékkel nem lehet gond.
    Állítólag néha van/volt a dobozban szövet párna is, nem kellett külön venni. Kibontós videón szintén láttam. Felírom ezt is a Hifiman furcsaságok közé.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák